מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 22 חוות דעת רלוונטיות
תיקון דוד מקצר וקולט שמש סתום, החלפת גוף חימום בדוד, שטיפה וניקוי קולט שמש סתום וחלקים סתומים.
שירות מדהים. הלוואי וכל בעלי המקצוע היו נותנים שירות ברמה של סמיון. קודם כל בנאדם. הגון, ישר ומקצוען. הגיע בול בזמן שנקבע ואפילו הקדים בכמה דקות. תיקן את התקלה במהירות תוך שקיפות מלאה והסביר לי בדיוק מה הוא עושה ומחליף.
הוא היה מאוד מקצועי והוגן במחיר. הייתי מרוצה מכך שנתן את עלות העבודה הכוללת לפני ביצוע העבודה ומכך שהוא עשה את העבודה מעבר למה שביקשנו, הוא ניקה לנו את הקולטי שמש בחינם שזה היה מאוד נחמד. ***עדכון: אחרי חודש הוא התקשר כדי לבדוק שהניקוי שהוא עשה (בחינם!) אכן פועל, מיוזמתו, ועוד הבטיח לעבור מתישהו במהלך השבוע כדי לבדוק עוד משהו בקולט ללא חיוב. מאוד התרשמתי מהגדלת הראש, מהמחויבות המקצועית ומהאכפתיות. זה באמת יוצא דופן!
בעל מקצוע מעולה! שרות אדיב וסופר מקצועי! ממליץ בחום!
היה מעולה.
החלפת גוף חימום, תרמוסטט ופלאנג' ושטיפה של קולטים בדוד שמש של חברת כרומגן.
קובי היה חמוד ומעולה! התקשינו לקבוע זמן והוא מאוד השתדל לבוא לקראתנו. בכל פעם שהתפנה לו מועד הוא מיד יצר איתנו קשר לראות אם מתאים לנו. הוא הגיע בזמן, עשה את העבודה מהר והיה מאוד הגון לדעתי במחיר שלקח. חשוב לציין שהוא לא הסכים לקבל תשלום עד שלא וידאנו שהכל תקין ופועל! הוא חיכה 24 שעות כדי שתהיה שמש ונוכל לבדוק את הכל. בנוסף, קובי נתן לנו אחריות על העבודה שלו וזה חשוב מאוד בעיניי.
הרכבה של מסנן ופלאנג' לדוד שמש, שטיפה של קולט השמש והחלפת גוף החימום.
היו קצת קשיים בהתחלה אבל הצלחנו להתגבר עליהם ופתרנו את הכל. מדובר בבחור רציני, ענייני, שירותי, מקצועי ומסודר. סך הכל אני מרוצה וממליץ עליו.
היה נהדר!
הגיע, איתר את התקלה, תיקן אותה מהר, בינתיים נראה שהכל בסדר. המחיר שגבה עבור העבודה בעיניי היה מדי יקר.
ממש נהינתי מהשירות שלו! הוא היה זמין, הגיע בזמן, דרש מחיר סביר, הסביר לי הכל ועבד בשקט ובסבלנות. היה פיקס! אני מרוצה.
הוא היה מצוין! קיבלתי ממנו שירות מצוין, המחיר היה הוגן לדעתי, הוא תקשר איתי בצורה מעולה מראש ולא החליף דבר לפני שתיאם איתי. אני מאוד ממליץ עליו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.