מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 31 חוות דעת רלוונטיות
תיקון חימום ורעשים במנוע במזגנים של חברת סמסונג ואלקטרה ואיתור תקלה במזגן של חברת LG.
הוא היה בסדר גמור!
הוא היה ממש בסדר.
ניסיון לתיקון מזגן עילי של אלקטרה, איתור תקלה בכרטיס והתקנת מזגן עילי חדש של חברת אלקטרה 1.4 כוח סוס.
וואו באמת וואו! מעל ומעבר. בהתחלה הגיע וניסה לתקן את המזגן, מילא גז על חשבונו עבד כאן שלוש וחצי שעות ובסוף כשכמעט הצליח לתקן את זה גילה שאחד הכרטיסים נשרף. יום למחרת ברגע שהיה לי את המזגן החדש הגיע להתקין אותו. בחור זהב.
תיקון בעיה במדחס במזגן עילי של חברת אלקטרה ואיתור תקלה במזגן עילי נוסף של חברת אלקטרה.
היה אחלה, הגיע אלינו למחרת. היו לנו 2 מזגנים שדרשו תיקון, באחד איתר את התקלה והמליץ לא לתקן בגלל שהעלות לא משתלמת, במזגן השני איתר את התקלה ותיקן אותה מיד. לקח מחיר מאוד סביר, היה אדיב ונחמד. בנוסף אמר שבעבר היה טכנאי של אלקטרה, לכן כנראה איבחן בקלות ובדיוק את התקלה, טכנאי פחות מומחה היה יכול פשוט להמליץ להחליף את המדחס ולא לתקן חלקים קטנים בתוכו.
היה מעולה! המזגן הפסיק לקרר והציג הוראת תקלה בלוח התצוגה. אלמוג איתר את הבעיה ופתר אותה, וגם הראה לי מה לעשות אם הבעיה חוזרת.
שירות טוב מאוד, עלה על הבעיה וטיפל בה.
איתור תקלה ותיקון מזגן מיני מרכזי מחברת אלקטרה בעל 4 כוח סוס.
הוא אבחן את התקלה, ידע לאתר שבעצם יש בעיה עם המפצל בפיקוד של המזגן. הוא הגיע באותו היום שהתקשרתי אליו, תיאם השוכרים שלי ואמר שיעדכן אותי בסיום העבודה על מה שצריך. הוא אמר את המחיר כמו שהוא מראש, מבחינתי הוא מצוין והכל עשר!
איתור ותיקון תקלה במזגן מיני מרכזי מחברת אלקטרה בעל 5 כוח סוס.
היה על הכיפאק! הייתה לנו חריקה כלשהי מהמזגן שלא הצלחנו להבין כל כך את הסיבה לכך. דבר ראשון הוא זיהה שהייתה סתימה קטנה בניקוז המים, פתח את הסתימה וסידר את זה. דבר נוסף זה שהוא זיהה בעיה ברשתות, מה שגרם לכך שהחלפתי אותן ובאמת פתר את הבעיה. הוא עשר מתוך עשר ועזר לנו לפתור בעיה לא צפויה בכלל!
היה אחלה, הכל היה פצצה. הוא איתר וטיפל בתקלה.
הוא היה יסודי, לא בזבז זמן מיותר. הרגשתי שהוא לא הולך על הפתרון המורכב ביותר על ההתחלה, הוא הגון ומהיר, מגיע לו עשר!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.