מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
תיקון מאיץ שלא מסתובב ביחידה הפנימית מזגן עילי אלקו 3.5 כ"ס, כולל החלפת לוח פיקוד.
אדיב ושירותי מאד. נראה שמדובר בבעל מקצוע איכותי. מקצוען אמיתי. עוד בשיחת הטלפון הראשונה, שרון הסביר ופירט מה הן התקלות האפשריות ומה העלויות לכל אחת מהן. כשהגיע למקום - בדיוק בזמן שקבענו - ערך בדיקה יסודית ושלל תקלות שונות. לבסוף אובחן כי התקלה היא בלוח הפיקוד של המזגן. גם כאן שרון נתן 2 אפשרויות לתיקון ופירט את המשמעויות השונות והעלויות. עשה את כל המאמצים להקטין עלויות, ולבסוף ביצע את התיקון הנדרש עפ"י מה שאני החלטתי, החלפת לוח הפיקוד במלואו. עבד באופן יעיל, נקי מקצועי ומסודר. הסביר לי את השלבים השונים בעבודה, ובסיום ערך את כל הבדיקות הנדרשות כדי לוודא שהמזגן עובד כראוי בקירור וגם בחימום. גם המחיר היה סביר בהחלט ותואם להערכה הראשונית שנתן. ממליץ עליו בחום.
הוא היה מצוין. הוא היה מקצועי ונחמד. הוא הגיע שלוש פעמים עד שנפתרה הבעיה והיה מאוד אדיב, שירותי וגם מאוד סבלני. אני מרוצה מאוד.
החלפת קבל ותיקון לוח פיקוד במזגן עילי של חברת תדיראן 3 כ"ס.
היה מצוין. הוא היה אדיב ותיקן את הבעיה. הוא הגיע פעמיים מכיוון שהבעיה לא נפתרה בפעם הראשונה.
הוא היה נהדר, אנושי מאוד. הגיע בזמן עשה עבודה מקצועית. המחיר שהוא גבה היה מעט יקר לטעמי אבל חוץ מזה הכל היה בסדר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.