מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 33 חוות דעת רלוונטיות
החלפת פלאנג' וגוף חימום, הוספת פילטר לדוד כרומגן וניקוי אבנית מתוך הדוד.
שירות מצוין! הגיע מייד, היה אדיב, שלח צילומים תוך כדי עבודה. הבוילר שוב עובד.
שירות מעולה מכול הלב יבורכו אליהו והעוזר שלו. יחס נפלא, המלצתי עליו ב8 בנינים שמסביבי.
החלפת פלנג' בדוד, כולל ניקוי אבנית והחלפת שסתום, בנוסף התקנת פילטר מים ראשי.
היה יותר ממעולה! לא רק בעבודה המקצועית אלא גם בשרות. התקשר להודיע שמתעכב טיפה. התקשר אח"כ להודיע שיצא ועדכן מתי יגיע בדיוק. במשך העבודה הסביר והראה בסבלנות כל דבר שמחליף וענה על כל שאלה. אליהו החליף במקצועיות ובסבלנות פלנג׳ בדוד. ניקה את כל האבנית והחליף שסתום דוד. בנוסף, התקין לנו פילטר מים ראשי לדירה כולה. התיקון היה מצויין ולשביעות רצוננו. ממליצה עליו מכל הלב.
אספקה והחלפה של גוף חימום בדוד שמש וניקוי פילטרים מאבנית.
העובד של אייל היה אצלי והוא היה מאוד טוב, נחמד וממש אחלה! הוא גם ניקה לי את הפילטרים על הדרך.
היה בסדר גמור!
ליאור היה ממש נחמד ועבד בצורה טובה.
החלת פלאנ'ג, גוף חימום, תרמוסטט, ניקוי הדוד ופילטר הברז.
היה יוצא מן הכלל! אדיב, מקצוען וישר.
היה מצוין, בצלאל הגיע בזמן, הסביר מה התקלה, החליף מה שצריך, בדק את הזרימה בכל הברזים וניקה את המסננים שלהם, היה גמיש בצורת התשלום, וניקה אחריו, חשוב! כמו שצריך יפה מאוד. המחיר לטעמי היה בסדר גמור.
הוא היה ממש נחמד, הגיע ממש מהר, סידר את הבעיה והסביר הכל.
איתור נזילה, החלפת פילטר וניקוי הקולטים של הדוד.
עבודה מעולה, שרות מעולה, מחיר הוגן.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.