מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 23 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין!
שירות מצויין. הוא בן אדם ישר ועשה את כל מה שביקשתי ממנו.
הוא היה מצוין! השירות שהוא נתן היה מעולה, הוא אדם נעים ואנושי. הוא הגיע בזמן ותקתק את העבודה בצורה מאוד מקצועית. הרגשתי רגועה כי ניכר שהוא יודע מה הוא עושה.
קניה והתקנת שני מזגנים, מזגן גדול של 3.5 כ"ס ומזגן רגיל של 1 כ"ס שניהם של חברת אלקטרה.
הוא היה מעולה, אחד האנשים המדהימים, הוא היה מקצועי ונחמד ואדיב הוא היה מדהים.
התקנת 3 מזגנים של חברת אלקטרה. מזגן גדול, 2 כוח סוס ושני מזגני מיני, 1 כוח סוס.
שירות פצצה. ביקש אישור ממני על כל דבר והתחשב ברצונות שלי. נתן שירות מעל ומעבר והיה 10 בכל הפרמטרים.
התקנת שני מזגנים. אחד קטן של חברת תדיראן והשני גדול יותר של חברת Fujitsu.
מרוצה מאוד, היה מקצועי נעים, עשה עבודה טובה וגבה מחיר הוגן.
התקנת שני מזגנים של חברת אלקטרה, מזגן אחד גדול לסלון עם 2.5 כוח סוס והשני מזגן קטן לחדר שינה עם 1 כוח סוס.
הוא הגיע לפגישה מקדימה שבה בדק ואמר מה יהיה המחיר. הוא עבד מאוד יפה ועמד בהתחייבות שלו מבחינת מחיר. מדובר באיש נעים שעובד טוב והוא היה הכי בסדר מבחינת מחיר.
אמיר עשה עבודה יפה מאוד, הגיע בזמן ועבד נקי ומסודר. חזר לסדר את כל החורים. ממליץ!
התקנת מזגן קטן של חברת אלקטרה 1 כוח סוס ומזגן גדול של חברת תדיראן 2.5 כוח סוס.
הוא בסדר גמור. אמין, מקצועי, נקי ומסודר. עושה עבודה טובה!
התקנת שלושה מזגנים רגילים מחברת אלקטרה, שניים קטנים 1.25 כוח סוס ואחד גדול 2.5 כוח סוס.
אני מאוד רוצה להגיד כמה מילים טובות עליו! אם היה ציון יותר מעשר הייתי נותנת לו! הוא הגיע בדיוק בזמן, עבד מהר מאוד ולא האמנתי שהוא הגיע בשעה שמונה וסיים הכל עד שתיים. הוא ניקה אחריו, היה איתו עוד בחור והם עבדו נהדר. לפני שהגיע הוא ייעץ לי מה לעשות ואיך לעשות בסבלנות. הוא היה כל כך נגיש, נוח ואמר שהוא זמין אם יהיו תקלות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.