מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 21 חוות דעת רלוונטיות
תיקון תקלה בעקבות חוסר קירור בצד מקפיא המקרר מחברת בלומברג.
שמעון היה בסדר גמור, הגיע בזמן, היה בקשר לגבי התיקון, עשה טיפול שנראה מקצועי וסה"כ נתן תחושה טובה.
תיקון תנור מחברת סאוטר שהגז היה סתום ותיקון מקרר מחברת סמסונג שהמקפיא לא קירר טוב.
שמעון היה מעולה, הגיע ועבד מהר. התקשר אחרי לשאול מה קורה וטיפל בבעיה כמו שצריך. הכל היה פשוט עשר איתו.
היה מעולה! מתוק, איש טוב, הגיע בזמן, ידע לפתור את הבעיה וגבה מחיר הגון. ממליצה מאוד.
תיקון מקרר של חברת אמקור שכלל החלפת סטרטר, הפשרת המקפיא וקירור המנוע.
הוא היה מאוד נחמד אבל בהתחלה הוא התקשה לאתר את הבעיה והמחיר יחסית יקר לדעתי.
תיקון מקרר של חברת LG - המקפיא התמלא קרח, והמקרר לא קירר טוב והצטברו בו טיפות מים.
יוסי נהדר - בדק והסביר מה הבעייה, עבד במקצועיות והראה כל דבר שהוא עושה. יסודי, נחמד, גם אחרי שתיקן עוד בדק וניקה הכל מסביב, חיכה לראות שאכן הכל עובד, ולקח מחיר מאוד הוגן לביקור, להפשרה ופתיחת סתימה - עבד שעה וחצי בלבד. ועוד נתן אחריות לחודש על התיקון. פשוט נהדר, ממליצה מכל הלב.
תיקון מקרר מחברת אמנה שלא קירר, כולל הפשרת כל הקרח של הפריזר.
הוא היה בסדר גמור, מקצועי, הגיע בזמן ועשה מה שצריך.
תיקון צינור ומילוי גז במקרר אמנה לאחר שהמקפיא לא קירר כלל והמקרר קירר לא לפי התפוקה הרגילה.
היינו מרוצים מאוד מאלון ,מדובר באדם מקצועי, הטיפול שהוצע היה מקצועי ויעיל. אלון הסביר בסבלנות את כל התהליך ,המחיר היה הוגן לחלוטין, הזמנו אותו באמצעות האתר ביום שבת בערב והוא ישר יצר קשר. הביקור תואם ליום ראשון בבוקר (עבורנו הגעתו היתה מאוד דחופה). שמחנו שנתקלנו באדם כה אמין .מבחינתנו הוא מעתה ואילך הטכנאי המשפחתי שלנו.
תיקון מקפיא שקירר יותר מדי והחלפת חלק במקרר של חברת סמסונג.
הוא היה מצוין, אנחנו מאוד מרוצים. הוא הגיע בהתראה קצרה ביום שישי בבוקר. היה מאוד ענייני ויעיל, מאוד אדיב והמחיר סביר לגמרי.
תיקון מקרר מחברת Westinghouse הכולל פתיחת סתימה במערכת קירור ותיקון מקפיא.
הוא בחור מאוד מקצועי ועשה עבודה מצוינת. יש לו אופי קצת קשוח אבל זה לא הפריע כי הוא היה הוגן ואמין.
תיקון של מקרר מחברת שארפ שרק המקפיא קירר והמקרר לא קירר.
עופר הגיע מחוץ לשעות העבודה הסטנדרטיות. הגיע בדיוק בשעה שנקב. לצורך פתרון התקלה עבד באופן יסודי מאוד. עבד זמן רב, קרוב לשעתיים, עד שמצא את המקור לבעיה. התקלה היתה שהמדף שמעביר את הקור מהמקפיא למקרר היה תקוע וזה חסם את מעבר הקור. בנוסף הוא דאג לאטימה טובה יותר של הדלתות, כדי למנוע קרח. כל זאת מבלי להחליף אף חלק . עופר אדיב ונעים מאוד. ומחיר השירות היה הוגן מאוד. אני ממליץ עליו בחום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.