מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה נהדר.
תיקון של מקרר מחברת אמקור, שכלל מילוי גז.
היה בסדר. עשה עבודה טובה, היינו מרוצים.
מקצועי מאד. המחיר שביקש היה קצת יקר.
הוא היה סבבה, עמד בזמנים והיה מקצועי.
תיקון מקרר של חברת אמקור, כלל החלפת מאוורר ומילוי גז.
הוא היה מעולה. הוא הגיע תוך כלום זמן, עשה עבודה מצוינת, היה אדיב, הוגן במחיר ועבד מצוין.
תיקון מקרר מחברת אמקור הכולל מילוי גז.
הוא העניק שירות מעולה, איתר מהר את הבעיה ופתר אותה. הייתי מאוד מרוצה ממנו בכל הבחינות, גם בהוגנות המחיר וגם במקצועיות.
תיקון מקרר אמקור, גילה דליפת גז, ומילא גז עד שנחליף את המקרר.
הוא היה נראה אמין, היה אחלה בעל ניסיון.
החלפת מנוע מאוורר(בתשלום), חזר על חשבונו למילוי גז, אח"כ פעם נוספת לתיקון קצר חשמלי (בתשלום) במקרר מטאור של חברת אמקור.
הוא ממש בסדר. היה זמין כל הזמן (בתקלה מתגלגלת), וחזר לתקן את התקלה כשדברים לא הסתדרו - הוא לא מאלה שנעלמים רגע אחרי שביצעו את העבודה. הוא לא הכי זול אבל הוא משתמש בחלקים קצת יותר טובים. בסה"כ אני מרוצה.
הוא הגיע בזמן והיה מ-ע-ו-ל-ה-! הוא היה אדיב ונחמד ואני מרוצה מאוד :)
מילוי גז ותיקון בעיה במערכת הקירור של מקרר בחברת אמקור ישן.
הוא היה אחלה! הוא היה ממש בסדר גמר. הוא בא תוך 40 דקות ביום שישי שהתקשרנו אליו בשתיים בצהריים. הוא אמר מראש שרב הסיכויים זה שאי אפשר לתקן ואמר לנו כמה יעלה הביקור. הכרחנו אותו לתקן את זה והוא אמר לנו שהוא לא מתחייב על התיקון כי זה יכול להחזיק ממש קצת זמן או הרבה זמן וזה סיכון. ביקשנו ממנו שיתקן את זה בכח כי אנחנו חייבים להעביר את השבת. אחרי זה הוא התקשר ושאל אם זה בסדר, אם זה מחזיק מעמד ואם אנחנו צריכים עזרה בחירה של מקרר חדש. הוא עזר לנו מאוד ובאמת היה מעל ומעבר!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.