מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 57 חוות דעת רלוונטיות
החלפת דוד, התקנת מסנן, החלפת קולט ובידוד צנרת.
היה מצוין! שירות מהיר, מדויק ואיכותי!
התקנת דוד שמש 150 ליטר עם קולט וצנרת.
הגיע במהירות, נתן שירות טוב. אני מרוצה.
מקצועי מאוד, יסודי, מסביר לגבי האפשרויות וסבלני מאוד. מחיר הוגן וסביר בעיניי, שירות מצוין! בעל מקצוע נדיר!!! כן ירבו כמוהו.
התקנת דוד שמש וחצובה, חיבור מחדש של קולט שמש שנפל והחלפת צנרת פגומה כתוצאה מנפילת הדוד הקודם.
במילה אחת: אלוף! בקצת יותר מילים: היה אדיב ונחמד כבר בשיחת הטלפון, הבטיח שיגיע למחרת, אך בפועל הגיע כבר באותו היום (למרות מזג האוויר הגשום). ניתק את הדוד הישן, העמיד דוד חדש על גבי חצובה מגולוונת חדשה, חיבר הכל לקולט השמש. היה זריז, אדיב, ענייני והגון.
הוא הגיע במידי, ממש למחורת שלח את המתקינים. הוא היה ממש נחמד והסביר לי הכל בטלפון בשיחה ארוכה. בנוסף הוא לא רצה שאשלם לו ישר אלא רק אחרי שאראה שהכל בסדר. לא האמנתי שהוא ככה עד שהוא הגיע אלי. אני ממש ממליץ עליו בחום.
התקנת דוד שמש כולל קולט וצנרת בנפח מאה חמישים ליטר של חברת כרומגן בדירה.
סמיון בן אדם מקסים! הוא נתן את כל המענה, הסביר על הכל והיה מאוד אדיב ומקצועי. מאוד מרוצה וממליץ!
היה בסדר גמור, אחלה! מאוד נח לתקשר איתו, נעים לדבר איתו והוא עמד בזמנים. מבחינת המחיר הייתי מצפה שאיש דודים יגיד כמה מטר צינור צריך להתקין כי זה מאוד משפיע על המחיר ולא הצלחתי להבין ממנו כמה יצא. בסוף יצא 26 מטר וזה מאוד הפתיע אותי, חשבתי שיהיה 17-18 מטר. הייתי מצפה שבהתקנה יגיד את המטראז' שהוא מעריך שצריך. הוא נתן שירות מצוין, ניקה אחריו, הכל היה בסדר!
אני מאוד מרוצה!
החלפה והתקנת קולט ודוד שמש 150 ליטר מחברת כרומגן וניקוי צנרת.
הכול היה עשר! והוא עשה מעבר למה שהוא היה צריך.
התקנת קולט שמש, הארכת צנרת, קידוח בקיר והחלפת דוד שמש בנפח 200 ליטר של חברת נימרוד.
היה מעולה, גם מבחינת ההתקשרות איתו לפני והתיאום וגם מבחינת הצעות המחיר, הפירוט וביצוע העבודה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.