מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
היה ממש אחלה.
בדיקת תנור משולב דו תאי של חברת סאוטר בעקבות קצר ובדיקת גוף חימום של אופה לחם.
הייתי מאוד מרוצה. הוא היה זמין במהירות, בדק את התנור והסביר שכנראה התקלה הסתדרה מעצמה כי הוא לא רואה תקלה בגוף החימום. הוא בכל זאת המתין כדי לוודא שאין קצר ורק אז הלך. לבקשתי הוא גם בדק לי אופה לחם שהפסיק לעבוד והסביר לי שגוף החימום נהרס.
בדיקת גוף חימום בתנור אפייה משולב מחברת אלקטרה כולל החלפת כפתור.
אבי היה אדיב, מקצועי והעניק שירות יוצא מהכלל. במהלך הבדיקה הוא חשד שמדובר בתקלה בגוף חימום ולקח אותו לבדיקה שם ראה שאין איתו שום בעיה. לאורך כל הדרך הוא הסביר הכל והיה מדהים, ציון 10/10!
תיקון של שני תנורי אפיה, כולל החלפת גוף חימום בתנור משולב קונסטרוקטה, בדיקת תנור דהלוגי ,בילטאין שהוחלט לא לתקנו.
היה מעולה, הכל היה ממש אחלה.
היה מעולה. הוא קצת איחר אבל הודיע מראש. הסביר לי הכל על העבודה והיה אמין. עשה בדיקה מקצועית. אני מרוצה ממנו מאוד.
היינו מאוד מרוצים ממשה, הוא הגיע אלינו מהר. הסביר הכול גם למי שלא מבין דבר בתנורים ונתן טיפים. נתן הערכה טובה של עלות צפויה והיה איתנו במעקב עד שהתנור פעל באופן תקין.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.