מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 11 חוות דעת רלוונטיות
היה ממש אחלה!
ניקוי ושטיפה של 2 הפילטרים של במזגן מיני מרכזי בתקרת המסדרון ובמעבה, התקנת מנורה מעל מחשב, החלפת נורות במספר מנורות בתקרה, הסדרת שקע חשמלי בקיר.
עבד באופן מקצועי ונקי, מאוד אדיב, אני מרוצה.
היה בסדר גמור!
הוא היה מאד נחמד, היה מקצועי, הגיע צ'יק צ'אק ועשה עבודה מעולה.
היה ממש אחלה! מקצוען אמיתי, פירק, שטף וניקה 2 מזגנים ביעילות מקצועיות ומהירות, הרכיב בחזרה במהירות. מאוד מרוצה מהניקוי והעבודה.
שטיפה וניקוי מזגן עילי, תיקון יחידה פנימית, החלפת 2 פילטרים ליחידה פנימית וניקוי יחידה חיצונית.
היה מצוין! סלבה היה מקצועי ביותר, סבלני, ביצע עבודה מעולה לשביעות רצוננו המלאה ואף הרבה יותר. ביצע עבודות נוספות מעבר לפעולות שנדרשו לתיקון התקלה, ללא התנגדות ואף ברצון ועם חיוך. ניכר כי חשוב לו מאוד שהלקוח יהיה מרוצה ויקבל את השירות הכי טוב שיש. ממצילה בחום לכל תקלה. יחס אישי, חם ומקצועי ביותר. בעיני המחיר הגון ביותר.
היה מצוין. הוא היה זמין מהיום למחר. המחיר היה טיפה גבוה אך איכות השירות הייתה מצוינת.
החלפת קבל בשני מזגנים, תיקון קצר בחשמל שהיה ושטיפת המסננים.
היה מדהים! שרון בחור מקסים ואדיב. הגיע, עשה את העבודה במהירות, בנאמנות וייעץ מעבר למה שביקשנו. מבחינת מחיר הוא היה סביר לחלוטין (הרבה יותר מקודמיו). ממליצה בחום!
תיקון ושטיפת 2 מזגנים מיני מרכזיים שכלל החלפת מנוע, החלפת כרטיס והחלפת פילטרים.
היה בסדר גמור, והייתי מרוצה מאיכות העבודה. הוא הגיע בזמן ועשה הכל כמו שצריך, המחיר היה קצת יקר לטעמי אבל תמורה מצויינת לשירות.
התקנת שני מזגנים מיני מרכזיים של חברת תדיראן שכללו פירוק מעבה ממסתור כביסה והתקנת חדש שכלל שטיפת צנרת לפני וביצוע וואקום, ופתיחת פתח בגבס למתן שירות ליחידה בסלון 60/40 כולל תריס ופילטר ופתיחת פתח שירות בגבס ליחידה במקלחת כולל תריס.
הוא אחד האנשים המדהימים! בן עשה עבודה מקצועית, הגיע בזמנים, ביקש עלות הוגנת לדעתי ועשה עבודה פשוט נפלאה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.