מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 31 חוות דעת רלוונטיות
היה טוב, אני לא זוכר את המחיר אבל לדעתי הוא היה טוב.
השירות היה מצוין!
התקנה של דלת ממ"ד שכלל פירוק חיפוי עץ סביב משקוף ממ"ד קיים, התקנת צירים בצד השני של המשקוף וחיתוך חלק מהריצוף לגילוי תחתית המשקוף.
היה יעיל מאד! בהחלט אמליץ בהמשך! היה מקצועי מאוד, הסביר כל שלב בעבודה והשאיר את המקום נקי. אמין מאוד.
התחלתי להשתמש בשירות, הם פירקו משקוף עץ כדי להרכיב את הדלת ואז התברר שמה שהם אמרו זה לא בדיוק מה שהיה בפועל ובסוף הפסקנו את העבודה. אני רציתי דלת של ממ"ד שהיא תקנית והם אמרו שאי אפשר, הם הציעו דלת אחרת שהיא עולה יקר לדעתי, הוא לא נתן לי בכלל את האפשרות של דלתות סטנדרטיות, הוא לא הסתיר את המידע, אבל אמרו שהם מציעים את הדלת הזאת, הם אמרו שאין לה תקן, יצא מצב שאני כן סגרתי איתם ושפתאום ביררתי שזה חמישית מחיר דלתות עם מכון תקנים ושלהם לא ברור מי מיצר ואין תעודת אחראיות, התעודת אחראיות היחידה היא הודעה שיכתוב לי בווצאפ. טעות שלי שלא ביררתי קודם ואני חושבת שיש כאן בעיה שהם לא נותנים את כל המידע מראש. התעצבנתי ואמרתי שלפחות היו יכולים לומר, הם אמרו לי שיש לנו פתח לא תקני ושלכן לא אקבל דלת תקנית. נשמע לי מוזר שלא יודעים מי מייצר ושאין אחראיות מסודרת. החלטתי לא לבצע איתם את השירות כי זה לא מתאים לי, שילמתי סכום נכבד יחסית לדעתי על העבודה שהייתה עם הפתח והמשקוף. הייתה לי חוויה מאוד לא נעימה איתם ואני בסוף לא מרוצה כי הם לא נתנו מידע.
לירן היה מאוד אדיב, עשה את העבודה בצורה מקצועית, כשהיה חסר משהו הוא חזר והביא את מה שהוא היה צריך כדי שהעבודה תהיה מעולה. הוא נתן מחיר טוב בעיניי ואני מאוד מרוצה.
היה מעולה ועשה עבודה מצוינת. המשקוף זז אז הוא פירק אותו, שם בפנים חומרים והדביק.
הוא היה מצוין ועשה את זה בצורה מדהימה ממש!
השיחה איתו הייתה נעימה, הוא עונה מהר, הגיע יום אחרי שהיה אצלי עם הדלת והתקין ממש מהר.
פירוק, קיצור והחזרת דלת פנים מסוג עץ שכלל תיקון משקוף וידית.
הוא איש מקצועי, דיברתי איתו והוא נתן לי כל מיני אופציות. הוא היה מנומס ונעים.
היה מצוין! היה שירותי, עשה עבודה מעולה. עבד בזהירות ששום דבר לא ייהרס והיה מקצועי! בנוסף לכל הגיע לעיר שהיא לא באזור העבודה שלו. בקיצור מומלץ.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.