מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
תיקון נזילה בין דוד שמש של חברת נמרוד לקולט של חברת אמקור, כולל החלפת שני חיבורים ושני צינורות ושטיפת הקולט.
הייתה לי נזילה מדוד שמש ישן והיה חשש שאצטרך להחליף קולט. אליהו במקצועיות פתר את הבעיה ועשה עבודה מקצועית ויפה. הוא לקח מחיר הוגן למדי, בן אדם מאוד אמין ושקוף, ישר והיה נחמד מאוד לעבוד איתו.
הוא היה בסדר גמור, מקסים. סידר כמו שצריך את הבעיה, אני מרוצה! הגיע בזמן.
היה אחלה. הוא הגיע ביום שישי, בדק את הנזילה והספיק לתקן אותה. המחיר היה סביר לדעתי.
הוא היה אדיב, היחס והשירות מדהימים, עמד בזמנים, הכל עשר. גם המחיר הוגן, ממש בנאדם מקסים.
תיקון נזילה בקולטים, פינוי והחלפת דוד שמש מחברת נמרוד בנפח 150 ליטר.
היה מצוין. הזמינות שלו הייתה גבוהה והוא הגיע מהר כמו שביקשנו. הוא היה אמין, מקצועי, והסביר לנו הכל. סיים את העבודה בלילה והשאיר אחריו מסודר ונקי.
לקח הרבה כסף לעשר דק' עבודה. הוא הגיע, עשה שטיפה ואמר שלא ניתן לראות אם יש בעיה. בערב גיליתי נזילה משמעותית בקולט שהיה ניתן לראות אם היה מנגב ומחכה מספר דקות. כשדיברתי איתו לאחר מכן היה מאד נחמד, אך אמר שלא ניתן לבצע תיקון אלא חייבים לשים חדש, למרות שהצעתי כיצד לעשות את התיקון. בסוף הזמנתי מישהו אחר שביצע את התיקון ולא החליף לחדש, לבקשתי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.