מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
שירות מצוין, עבודה מקצועית, זמינות מהירה ומחיר הוגן בעיניי. מומלץ מאוד!
מקצועי.
היה מצויין! אני מאד מרוצה!
הוא חבל על הזמן, הכל היה עשר!
צביקה היה מאוד נחמד! שירות ויחס מעולים. ממש מרגיש עם ראש שקט. ממליץ בחום!
אספקה והחלפת קולט בדוד שמש מחברת כרומגן, שכללה פירוק והרכבה מחדש.
איוון בחור מקסים. הוא הגיע בזמן והיה מאוד שירותי. הוא עבד בצורה מסודרת ונקייה. מאוד נהניתי לקבל ממנו שירות. גם המחיר שהוא גבה היה הוגן בעיניי.
פירוק דוד שמש ישן. הספקה והרכבת דוד שמש חדש, בעל 150 ליטר של חברת נמרוד כולל קולט.
הייתי ממש מרוצה מצביקה, מהגישה שלו, התקשורת, העמידה בזמנים והמקצועיות. עם זאת, המחיר היה קצת יקר לדעתי.
פירוק דוד וקולטים ישנים והרכבת דוד חדש של נמרוד, 150 ליטר וקולטים חדשים.
היה ממש מצוין! הוא היה מאוד זמין ויכל להגיע כבר יום למחרת, הייתי מרוצה מהמקצועיות, מהזריזות בזמן העבודה ומזה שזה עובד :) הוא שלח את העובדים שלו והוא הצטרף במשך היום, הם דאגו לסלק את הדוד הישן, לא הלכו לפני שהם בדקו שהכל עובד והוא היה ממש מעולה!
הוא היה נהדר! הוא היה נפלא ומקסים, ואני חייבת לציין שהוא אפילו הגיע שוב כדי לתקן לי עוד משהו שלא היה קשור לעבודה הזאת.
היה עשר! זיהה בעיה, פירק את הדוד הישן ודאג לחדש. הרכיב וניקה את הקולטים. מדובר באיש מקצוע מעולה, משרה בטחון והרגשה שהלקוח בידיים טובות מאד. כל ההתנהלות בבית הייתה מעולה, בדרך כלל אינני נוהגת לציון בציון 10, הפעם זו הילה האפשרות היחידה. בנוסף רוצה לציין שהכל נעשה ברוח טובה ובנדיבות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.