מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 46 חוות דעת רלוונטיות
ליאור בחור אמין ואמיתי, מסביר על הכל. הוא לא עושה עבודות סתם, הוא והצוות שלו היו ממש בסדר.
הוא עשה הכנה לטסט לא משהו, השאיר פנסים דהויים ולא עברתי טסט בגלל זה. הייתי צריך לנסוע לעוד מקום ולשלם שוב.
הוא היה נדיר ואיש מקסים ממש.
טיפול שנתי לרכב מסוג הונדה סיוויק שנת 2014 שכלל הכנה ובדיקה לפני טסט שנתי.
ליאור אחלה של בחור, עוזר ופותר כל בעיה! מומלץ מאוד!
הוא מעולה, הוא נחמד ועוזר.
טיפול והכנה לטסט לרכב מסוג הונדה סיוויק שנתון 2013 שכלל החלפת רפידות בלמים קדמיים.
היה ממש מצוין , אני מכיר אותו כבר כמה שנים ותמיד מרוצה!
טיפול 15 אלף לרכב הונדה סיוויק משנת 2007 כולל חריטה לדסקיות, והכנת הרכב לטסט.
השירות מעולה אבל המחיר ממש גבוה ויקר לדעתי.
טיפול ברכב שלא התניע וטיפול הכנה לטסט לרכב מסוג HONDA CIVIC משנת 2016.
העבודה שעשו פשוט מצוינת והשירות היה מדהים. הם מהממים והיו איתי בקשר כל הזמן, אפילו נתנו לי את הנייד האישי שלהם. לאחר שטיפלו ברכב נתקעתי שוב עם בעיה אחרת והם באו ישירות אליי, טיפלו פעם נוספת ללא עלות ואפילו הציעו להקפיץ אותי לאיפה שהייתי צריכה. הם אדיבים ונעימים ויש על מי לסמוך. השירותיות שלהם היא חד משמעית המוטו של המקום.
טיפול תקופתי, הכנה לטסט והעברת טסט לרכב מסוג הונדה סיוויק שנת 2016.
היה מצויין, הם בסדר גמור והייתי מאוד מרוצה.
טיפול 10,000 שכלל החלפת שמנים, פילטר אוויר ומים בנוסף להכנה לטסט והחלפת מנורה לרכב מסוג הונדה סיוויק 2017.
עשר מעשר, נהדר, טיפול מעולה לרכב, מחירים מעולים, היה מאוד שירותי ועוזר, חבל על הזמן, ממליץ בחום. יחס אדיב, חם, שירותי ועוזר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.