מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
טיפול חמש עשרה אלף ברכב מסוג יונדאי סנטה פה, שנת 2008.
הוא הסביר כל מה שעשה והיה מאוד ענייני ומקצועי. אני מאוד מרוצה ממנו. בנוסף הוא היה הוגן מאוד מבחינת מחיר כי על אותו טיפול בדיוק שעשיתי שנה קודם במוסך אחר שילמתי יותר.
טיפול 10 אלף שכלל החלפת מצבר ברכב מסוג יונדאי גץ, שנת 2008.
הבחור קודם כל הרגיע אותי ואמר שהכל יהיה בסדר , בדק את המצבר והסביר לי בדיוק מה לא בסדר. בזמן שחיכינו למצבר החדש בדק לי שמן ומים. התלוננתי גם על שריקת הנעה והוא אמר שצריך רק למתוח את הרצועות. גרם לי באמת לסמוך עליו שזה משהו שקצת קשה כשאתה נמצא במוסך ולא מבין כלל ברכבים ותיקן לי את המתקן של המים של הוישרים . יצאתי יותר ממרוצה. הבחור נתן לי שירות מעל ומעבר והרוויח לקוחה ביושר.
העברת טסט שנתי וטיפול תקופתי של 10 אלף לרכב מסוג יונדאי גטס שנת 2008. השירות כלל לקיחת רכב מבית הלקוח והחזרתו.
הייתה חוויה מצוינת, שזה לא טריוויאלי כשזה מגיע לטיפולים במוסך. התקשרתי, תיאמתי איסוף, והכל הרגיש מתוקתק ויעיל. הם היו מהירים, אדיבים ומעל לכל מקצועיים. בהחלט אחזור לשם.
טיפול 10 אלף, הכולל החלפת רפידות בלם קדמיות ואחוריות ותיקון מתזים לוישרים ברכב מסוג יונדאי גטס שנתון 2008.
היה בסדר מבחינת מהירות הטיפול והזמינות.
שירות ויחס טובים ביותר, הוא עשה עבודה מהירה, טובה ולא יקרה, רק המלצות יש לי עליו.
טיפול 10 אלף לרכב מסוג יונדאי שנת 2008 כלל החלפת רצועת טיימינג, בנוסף טיפול 10 אלף לרכב מסוג מאזדה שנת 2008 כלל החלפת ברקסים.
סך הכל היה שירות טוב אבל אני לא יכולה להגיד שאני סומכת ובטוחה שהוא באמת עשה את מה שצריך ולא ביצע עבודות שלא בהכרח נדרש לבצע. הוא היה נחמד ועמד בזמנים. מההתרשמות שלי הרכב עכשיו במצב טוב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.