מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 13 חוות דעת רלוונטיות
בדיקת אינטרפוצים, תיקון נזילה באסלה נסתרת וטיפול בברז דולף.
היה עשר!
מקצועי, הגיע בזמן, טיפל בתקלה כמו שצריך ומחיר הוגן.
היה מצוין!
החלפת אסלה, טיפול בזרימת מים בברז, טיפול בברז דולף וסתימה באמבטיה.
תקשורת מצוינת, הגיע בזמן, הסביר כמו שצריך ותיקן את התקלות לשביעות רצוננו.
טיפול בדליפת מים באסלה, ניקוי סתימה באמבטיה ותיקון נזילה סמוייה שמגיע לתקרת השכן מתחת.
היה מצויין. מאור טיפל בשתי הבעיות המקוריות ביעילות ובמהירות. בנוסף, ביקשתי ממנו שיבדוק נזילה מדאיגה ממני לתקרת לשכנים מתחתי. הוא בדק ואיתר את הבעיה תוך כמה דקות, תיקן ולא לקח תוספת תשלום! בנוסף לזה הוא חיכה 45 דקות עד שהשכנה תגיע הביתה כדי לעזור לי באיתור בעית הנזילה. ממש לא מובן מאליו. יופי של שרות. ממליצה עליו בחום!
טיפול בצינור מים חמים שדלף. בנוסף, איטום והדבקת אסלה שהיה חשש לדליפה ממנה.
עשר בכל הדברים! איש נעים, אינטליגנטי, אמין, עבד מצויין, ניקה אחריו בלי שהיה צריך לבקש. התקשרנו בראשון בערב. קבענו שעה ליום שלישי וסוכם שיתן התרעה של כחצי שעה לפני שמגיע. אכן התקשר כפי שהבטיח. הגיע בזמן, אבחן את הבעיה וטיפל בה ביסודיות ובמקצועיות והכל בשקט ותוך שהבהיר כל הזמן מה שהוא עומד לעשות. גבה בדיוק את המחיר שסוכם עליו מראש (אין לנו מושג אם זול או יקר, לא עשינו סקר). נתן קבלה במקום. בהחלט היינו לוקחים אותו שוב.
איטום אסלה, טיפול בדליפה מהניאגרה שכלל החלפת צינור וגומי.
הוא היה בסדר גמור. אני מרוצה!
טיפול בדליפה בשירותים באסלה סמויה.
לא היינו מרוצים מהשירות. הוא טען שתיקן את הבעיה אבל היא בכלל לא נפתרה. לדעתי הוא לא ידע לעבוד עם בעיה כזו. בסוף הבאנו מומחה אחר שפתר את הבעיה צ'יק צ'ק תוך חמש דקות. בנוסף, אבי גם רצה לגבות מחיר כפול ממה שסיכמנו בטלפון אחרי שהוא רק סובב משהו עם היד ובכלל לא פתר את הבעיה והדליפה נמשכה. כשאמרנו שזה סכום מאוד גדול לדעתנו ואנחנו לא רואים שהבעיה נפתרה הוא התחיל לצעוק ולכעוס. הוא אמר שבשביל לפתור את זה באמת צריך לפתוח את כל הקיר, אחריו נאלצנו להביא מישהו שהחליף איזה חלק ופתר את זה מיד. ממש לא היינו מבסוטים.
איתור וטיפול בנזילות שונות בחדר אמבטיה: החלפת סיפון, הגבהת נקז מקלחון, החלפת נקודת מים דולפת והדבקת אסלה מונובלוק.
היה נהדר!
לגביי אחת מהאסלות לא טיפל בבעיה גם אחרי ביקור שני וגבה שוב על הביקור הזה. אמר שיבוא לביקור נוסף, אבל רצה לגבות עוד על החלפת המנגנון למרות שבביקור השני כבר לקח כסף.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.