מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 36 חוות דעת רלוונטיות
השירות היה בסדר גמור!
התקנת 2 חלונות, החלפת 6 רשתות ו3 גלגלים בדלתות הזזה.
אני הייתי מאוד מרוצה מויטלי. הוא היה אמין, נעים, עמד בלוח זמנים ולא החליף את מה שלא היה צריך, אין לי שום מילה רעה.
התקנת מחיצת אלומיניום עם זכוכיות משוריינות בגודל 3*2 והחלפת גלגלים בדלת ויטרינה וחלון.
השירות שלו היה 100%. ענה לפניה טלפונית, התייחס ברצינות למידע המוקדם שנתתי על הצורך והמיקום. נתן הצעת מחיר טובה והגיונית, בתחום העיסוק שלו, שלא השתנתה גם לאחר הביקור והמדידות בשטח. נראה כמי שבא לשרת לקוח ולא לגזול אותו. התחייב לשבוע ולמחרת כבר הגיע להתקין את המחיצה המוזמנת. נגיעות קלות בפרטי הפרטים, ניתנות להוספה. זו הסיבה שהורדתי בנקודה באיכות.
כיוון של שלושה חלונות והחלפת ידיות וכיוון של שתי דלתות.
היה ממש מעולה! הוא הגיע בזמן והיה ממש טוב. היה חלק שצריך להחליף והוא חיפש לי אותו עד שמצא. היה ממש אמין, עמד בזמנים, עשה עבודה טובה ועם הרבה מאמץ לתקן משהו שלא היה מובן מאליו. מחיר הוגן לטעמי, באמת מאוד טוב. אני ממליץ עליו בחום.
אספקת והחלפת שלוש רשתות בדלתות, כיוון דלת ותיקון מנגנון פתיחה בחלון.
הוא היה מעולה, עבד מהר, נקי, נתן שירות מלא לפני ביצוע העבודה, היה זמין והכל היה בסדר.
החלפת 3 רשתות לדלת יציאה לגינה והתקנת שתי רשתות בשתי חלונות.
היה מעולה! בן אדם מקצועי ושירותי. לא פגשתי דברים כמוהו עם אחריות ומוסר עבודה. הגיע בזמן והעבודה בוצעה על הצד הטוב ביותר, אשמח להזמין אותו עוד הפעם אם אצטרך.
החלפת ויטרינה והתקנת שלושה חלונות ודלת כניסה בבניין.
מלאך! הם אנשים אמינים, זורמים וזמינים. הוא והבן שלו אנשים טובים, שעובדים בכפיים שלהם ונדיר לראות ידיים כאלה. כל עבודה שאני צריך אני קורא להם.
התקנת דלת רשת, תריסי הזזה והחלפת רשתות בשלושה חלונות.
הוא היה מאוד מקצועי, השיב על כל השאלות שהיו לי בוואטסאפ ונתן פתרונות, מאוד ענייני ומקצועי, אני מאוד מרוצה ממנו.
ממליצה ללא היסוס ! אדם מקסים, ישר, מקצועי, הוגן.
תיקון מנגנון נעילה בשלושה חלונות והחלפת רשת לדלת יציאה למרפסת.
אדם נעים ומקצועי מאוד, הגיע בזמן, הסביר כל מה שעושה ואפילו הציע ותיקן מנעול של שער כניסה חשמלי שראה שלא מותקן היטב, ללא תוספת תשלום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.