מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
התקנת שני מזגנים עיליים תוצרת תדיראן בעוצמה 1.25 כוחות סוס ו-2 כוחות סוס ותיקון מזגן מיני מרכזי תוצרת תדיראן כולל איתור נזילה וריתוך צינור.
מוחמד הוא בן אדם מקצועי, אמין וזריז, הוא גמיש מבחינת הזמנים והוא הגיע באותו היום שהזמנתי אותו.
תיקון סתימה במזגן מיני מרכזי, החלפת קבל בשתי מזגנים עיליים, בדיקת גז בכל המזגנים מחברת אלקטרה 3.5 ו 1.5 כוח סוס.
הוא הסביר והראה לנו איך פותחים את הפילטרים, היה עשר ממש ולי היה הכי חשוב זה שהוא הגיע באופן מיידי בשישי בצהרים, בזמינות גבוהה ממש. היינו מאוד מרוצים. איכות העבודה הייתה טובה.
ביקור וייעוץ לתיקון שני מזגנים, מזגן מיני מרכזי ומזגן עילי 1 כוח סוס.
היה בסדר גמור. אדם מאוד נחמד, הבנתי את זה כבר משיחה הטלפונית הראשונה. הוא שאל אותי מה הבעיה במזגן והיה נראה לו שאין הרבה מה לעשות, כי סיכויים טובים שיעלה הרבה לתקן. הזמנתי אותו בכל אופן וגם בקשתי שיבדוק עוד מזגן, שניהם הרעישו מאוד ושניהם רחוקים מלהיות חדשים. ישב איתי בסבלנות רבה וענה לי על כל השאלות הרבות - למה מרעיש, מה בדיוק קורה ובאיזה חלק זה קורה וכו' וכו'. ברור שיש לו הרבה ידע בתחום.
תיקון קצר במזגן עילי של חברת טורנדו, 1.5 כוח סוס. בנוסף, בדיקת שני מזגנים נוספים: מזגן עילי קטן, 1.5 כוח סוס ומזגן מיני מרכזי.
בהתחלה הוא הגיע בזמן אבל המחיר היה נראה לי ממש יקר. מבחינה מקצועית, הוא תיקן מזגן אחד. ביקשתי ממנו שיבדוק עוד מזגן, הוא אמר שהכל בסדר בו אבל הוא לא עובד.. חודש אחרי גם התיקון שהוא עשה היה לא טוב. התקשרתי אליו והוא היה לא נחמד, אפילו נרגז ואמר שיחזור אלי. כמובן שהוא לא חזר אלי מאז...
תיקון שני מזגנים, עילי בעל 1 כוח סוס ומיני מרכזי שכלל מילוי גז.
הוא בחור על הכיפאק, אמין, המחירים היו הוגנים בעיניי ומילה שלו היא מילה. הוא היה מקצועי וסידר הכל על הצד הטוב ביותר ועשה את העבודה מהר. אני מרוצה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.