מציג חוות דעת 1 - 8 מתוך 8 חוות דעת רלוונטיות
היה מדהים! הגעתי עם כמה נורות שנדלקו ומזגן שלא עבד. שי ביצע בדיקת מחשב ומילוי גז במהירות ובאדיבות מדהימה. לבסוף חייב רק על הגז במזגן מכיוון שהתקלה זה לא משהו שאפשר לתקן אצלו. נהניתי מאד מהיעילות והשירות.
בדיקת רעשים כולל מילוי גז במזגן ברכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2006.
האמת שהיה אחלה, השירות ממש מעולה.
מילוי גז במזגן, החלפת ווישרים והתקנת מנורה ללוחית רישוי ברכב מסוג טויוטה אייגו שנתון 2012.
היה מעולה! הוא היה אכפתי, אמין, נתן שירות מצוין ולקח מחיר סביר לדעתי.
תיקון של צינור לרדיאטור ומילוי גז במזגן ברכב מחברת טויוטה יאריס שנת 2004.
הוא נתן שירות מעולה, מחיר סביר ויחס טוב. אני בסך הכל מרוצה.
הם נורא חמודים, היה ממש אחלה. הם ביצעו את העבודה.
מילוי גז במזגן ברכב מסוג טויוטה קולרה, שנת 2003.
הם היו בסדר גמור, אישתי היתה שם והיא היתה מאוד מרוצה מהשירות ומהיחס. שלחנו אליהם כבר עוד אנשים שיצאנו גם מרוצים :)
הם היו בסדר גמור. קיבלתי שירות טוב! זו לא היתה עבודה רצינית אבל הם עשו אותה בצורה מקצועית. כעבור מספר חודשים המזגן הפסיק לקרר שוב, הפעם פניתי לחברה שמתמחה במזגנים בלבד והם פתרו לי את הבעיה.
המחיר בסופו של דבר היה סביר. הם מילאו לי גז וחייבו אותי על פעמיים מילוי. אני יודע שזה סתם, זה טיפול פשוט יחסית. עד היום המזגן בסדר גמור! הם טיפלו בי מיד. לקח להם שעה, שזה מהיר יחסית. במבחן הסופי זה לוקח זמן לבדוק אבל נראה שזה תוקן ושהכל בסדר!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.