מציג חוות דעת 1 - 2 מתוך 2 חוות דעת רלוונטיות
הפעלת עמדת גריל בשרי לאירוע חברה שכלל 30 אנשים ואירוע יום הולדת שכלל 25 אנשים.
אדם פשוט נתן שואו חבל על הזמן! גם מבחינת העשן וגם כל השילובים המגניבים, טריו עם אננס ובשר, שילובי לוטוס ועוד דברים טובים. אני אהבתי בעיקר את השירות, הוא שירותי מאוד ופשוט ענה לי על כל הדרישות! האוכל היה ברמה, הוא עשה עוד מאמץ אפילו שהגיע עוד אנשים בלי עדכון ונתן מעל ומעבר. הזמנתי אותו כבר לשני אירועים והיד עוד נטויה, הוא הפתיע אותי לגמרי. הכי מנומס שיש, הכי שירותי שיש ויש לו ידע ובקיאות בנושא, כל הזמן הולך לסדנאות ומשקיע. הבן אדם מגיש בשפע, מאכיל אותך אם אתה רוצה ומתאים את עצמו לגמרי לקהל. בכל אירוע הוא מתלבש בהתאם, מביא עובדים לפי סוג האירוע ובסך הכל מאוד ורסטילי. הוא נותן את כל המעטפת, בן אדם שאומר מעט ועושה הרבה.
אדם בחור מעולה! כל מה שרצינו הוא עשה בשבילנו, נתן שירות מקצועי וכולם נהנו. הייתה באמת חוויה, גם העמדה הייתה מאוד יפה והוא היה שירותי מאוד. כמות האוכל הייתה קצת גבולית אבל לא היה חסר כלום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.