מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
טיפול תקופתי עבור שני רכבים מסוג סקודה ודייהטסו. המחיר כולל אחריות.
אני ממליץ עליהם! השירות של חמזה מעולה. הוא איש ישר שעובד במקצועיות, איכותיות וללא פשרות. בנוסף, הוא תמיד נכון לעזור!
טיפול שנתי שכלל החלפת שתי נורות ברכב מסוג סקודה פאביה שנתון 2013.
הוא היה בסדר גמור, היה מצוין. הוא עשה את הדברים מאוד מהר והתקשר לעדכן אחרי 20 דקות שסיים. הוא קצת יקר בעיניי אבל לא בהגזמה. אין לי מילה אחת להגיד עליו, בחור עשר באמת.
טיפול תקופתי 10 אלף לשני רכבים מסוג סקודה 2016 וטויוטה 2010.
מרוב שהוא היה טוב חזרתי עם הרכב השני. הוא מצוין, איש לבבי, יסודי, עומד יחסית בזמנים ולא צריך יותר מזה. יותר מזה זה כבר יהיה אגדה.
טיפול תקופתי בשני רכבים כולל החלפת פילטר מזגן ברכב מסוג יונדאי גטס וסקודה פאביה.
הוא היה ממש טוב, המחיר לא גבוה, הוא אדיב, עשיתי אצלו בדיקה ואחרי זה הסתבר לי שהייתי צריכה להחליף גלגלים והוא לא אמר לי את זה וכן ציפיתי שהוא יגיד לי דבר כזה, אבל מיד שאמרתי לו הוא דאג לי גם בזה.
טיפול תקופתי שכלל החלפת 2 צמיגים ברכב מסוג סקודה יטי שנת 2013.
השירות שלו היה בסדר גמור! הוא עמד בזמנים שקבענו, היה נחמד, אדיב ומקצועי.
הן היו אחלה, הגיעו עד אליי לקחת את שני הרכבים, עשו להם טסט והחליפו מספר חלקים. היה מעולה ומגיע להן ציון עשר בהכל! אני ממש מרוצה מהן!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.