מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
התקנת שני מזגני אינוורטר בעלי 1 כוח סוס של חברת תדיראן.
לא הייתי מרוצה ממנו. עשיתי שיפוץ בבית והזמנתי אותו תוך כדי השיפוץ להתקין לי שני מזגנים. הוא הגיע ובמקום לעשות את ההתקנה בעצמו הוא נתן הוראות לשיפוצניק שלי מה לעשות ואיך. בנוסף התברר לי לאחר שהלך שהוא לא דאג לסגור את התעלות של המזגנים ושכנה התקשרה אלי אחרי יומיים שיש לה כתם בקיר בעקבות ההתקנה של המזגן. ביקשתי ממנו שיבוא לטפל בזה והוא התווכח איתי, בסופו של דבר שלחתי את השיפוצניק שלי לטפל בזה ורק אחרי שהוא כבר תיקן הוא כתב לי שינסה למצוא זמן לבוא ולטפל בזה.
אספקת והתקנת שני מזגנים אינוורטר מחברת טורנדו מאסטר בעלי 1 ו2.5 כוח סוס.
הוא היה בסדר גמור, עשה עבודה מצוינת, מדויקת, הגיע בזמן ואני מרוצה!
תיקון מזגן טורנדו והתקנת שבעה מזגני טורנדו אינוורטר, בחדרים הותקנו מזגנים בעלי אחד ורבע כוח סוס ובסלון הותקן מזגן בעל שני כוחות סוס.
חיים נתן שירות מעולה, הוא ביצע את העבודה בנוחות מקסימלית, הכל היה נגיש והוא תיקתק את העבודה עד שהייתי מרוצה, אין לי מילים.
התקנה של ארבעה מזגני אינוורטר רגילים מחברת תדירן. שניים בעלי 3.5 כוח סוס ו-1.25 כוח סוס ושניים נוספים בעלי 1 כוח סוס.
רועי נהדר! הוא בחור נחמד ועושה את העבודה באופן אמין ומקצועי. הייתי ממליץ עליו בכיף!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.