מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
הכנת ואספקת ארוחה בשרית לכ-50 איש באירוע חברה כולל שרותי מלצר.
היה לנו ערב חברה שארגנתי ל50 איש, האוכל היה מאוד טעים, סגנון אוכל מרוקאי ומאוד ביתי, היא עזרה לי גם לבחור את המנות, הכינה סלטים והחומוס ומטבוחה שהיא עושה ברמה ממש גבוהה. שירות ממש טוב. המחיר היה הגיוני וגם המלצר ידע את העבודה והחבר'ה לא התייבשו, כולם נהנו ואכלו ואמרו תודה רבה. אנשים יעופו עליה.
אני מאוד ממליצה עליו. הוא שף שירותי וזמין. הוא לא רדף אחרי התשלום והיה מקסים. האוכל היה מעולה והייתה כמות גדולה מאוד מכל דבר. הוא ממש הפתיע אותנו, ענה על כל הציפיות. הוא הביא מגוון יצירתי של אוכל.
ליטל היה בסדר גמור! האוכל היה חם וטעים וליטל היה מאוד נחמד ושירותי. הכל היה עשר, מאוד ממליצה!
הכנה ואספקת ארוחה בשרית לאירוע שנתי בחברה, כולל הגשה.
אני מרוצה ממנו מאוד. בתור אחת שמכירה את תחום המטבח ועוסקת בו, אני יכולה לומר שהוא ברמה הכי גבוהה מבחינת החומרים. הזמנתי אותו גם לקייטרינג חלבי לכבוד ברית והיינו מאוד מרוצים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.