מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 44 חוות דעת רלוונטיות
שלום סך הכל בחור צעיר בתחילת הדרך, בן אדם עניני, השיחה איתו הייתה מאוד קולעת, הוא עשה עבודה יחסית טובה, סידר כל מה שביקשנו כולל התאמות במהלך העבודה ואפילו הצליח להקסים דיירת בבניין. המחיר שגבה היה גבוה בעיניי, אבל בהתחשב בכך שהוא הגיע מהרגע להרגע הוא היה בסדר גמור.
אחזקת גינה שכללה גיזום גדר חיה גדולה כ-50 מ"ר וניקוי דשא סינטטי מעלים.
מאוד מרוצה! דן בעל מוטיבציה והגדלת ראש, הוא מטפל בגינה מאוד יפה. בנוסף, הוא תמיד מגיע עם הצוות שלו לפני הזמן ועושה עבודה יסודית. כשהוא מסיים את העבודה הוא דואג לצלם לי ולשלוח חשבונית משום שאני לא תמיד בבית בזמן הטיפול. כמו כן, הוא לא מאוד זול אך לא מאוד יקר לדעתי.
אחזקת הגינה שכלל גיזום, דילול, עישוב, חיתוך ענפי גדר חיה, ניקוי ופינוי הפסולת.
הייתי מאוד מרוצה!
אחזקת גינת בית פרטי בגודל 30 מטרים כולל גיזום עצים ושיחים, ניקוש עשבים וטיפול בגדר חיה.
היה מעולה! מקצוען, הגיע בזמן, היה נחמד ושירותי. הלוואי וכולם היו ככה.
הוא הגיע בזמן, השירות שלו היה טוב והוא עשה בדיוק מה שביקשנו.
אחזקה חד פעמית לגינה שכללה גזימת גדר חיה, ניקוש עשבים ושתילת פרחים באדניות.
הוא פשוט בחור מקסים, צנוע, מדבר יפה. עשה עבודה מצוינת וגם טיפל בפינוי של גזם ודאג לזה.
אחזקת גינת בניין בגודל 15X7 מ"ר באופן קבוע שכלל גיזום דשא, שיחים וגדר חיה בגובה 4 מטר.
בן אדם מעולה! צריך לדרג אותו כסופרסטאר! מגיע לו בזכות ולא בחסד, בן אדם נעים, עובד בצורה כנה, נעימה, מבין מה הוא עושה, יש לו יד טובה ואחלה עובד. כיף לעבוד איתו וכבר הספקתי להמליץ עליו לעוד אנשים. הוא עשה את הכל ביום אחד, זה ה-בן אדם! נקודה סוף! פשוט תענוג!
אחזקת גינה בגודל דונם על דונם בבית פרטי פעם בשלושה שבועות שכוללת טיפול במערכת השקיה, כיסוח דשא, גיזום עצים, אחזקת גדר חיה וכיוונון המחשב של מערכת ההשקיה לפי מזג האוויר.
אני בהחלט ממליצה! הוא חרוץ, יסודי, אני חושבת שהמחירים שלו בסדר גמור בהשוואה לאחרים ויש לי מילים טובות עליו. לפעמים משנה את הזמנים וטיפה יקר אבל סביר בעיניי בהתחשב בתקופה.
הוא נחמד, קשוב וברור. הבהיר הכל מראש- לא היו הפתעות. הוא הגיע בזמן. העבודה טובה אבל לדעתי התעריף גבוה. הקצבנו לו זמן מוגבל לביצוע העבודה, הוא טיפל במספר חלקים בצורה יסודית ונקייה, אך הוא לא סיים את העבודה בזמן שהקצבנו לו.
אחזקת גינה בבניין משותף בגודל 100 מ"ר שכוללת גיזום גדר חיה וצמחים.
התחלנו איתו תהליך של אחזקת גינה. הרושם הראשוני היה טוב אבל מהר מאוד התברר שלא להיט, לא היינו מרוצים בעיקר מאיכות העבודה. ולכן לאחר כחודש וחצי הפסקנו את ההתקשרות איתו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.