מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 55 חוות דעת רלוונטיות
שירות אישי, נעים ואדיב מצד מורד ועובדיו. מקצועיות ומחיר הוגן וטוב.
לירון מותק! הסביר לי את התקלה ותיקן אותה צ'יק צ'ק. בשעה שקבעתי איתו הוא התפנה אלי והכל היה אחלה.
הוא היה מצוין, אמין, ישר, אדיב ונחמד, כמו שצריך! הוא בדק את הרכב וראה שיש דליפה אז הוא מילא גז ושם זרחן כדי שאם תהיה שוב דליפה נדע מאיפה.
הוא היה מצוין!
היה אחלה שירות, הוא קיבל אותי מהר, עזר לי והיה סבבה. זה לקח קצת יותר זמן ממה שהוא אמר מראש.
מילוי גז למזגן ברכב מסוג פולקסווגן פולו שנת 2014.
ישראל היה ממש טוב ועשה עבודה טובה. הוא אדם מאוד טוב ואמין.
המזגן לא קירר. הוא התחיל בפתרון לא נכון של התקלה, והמשיך להצעת מחיר גבוהה למה שכביכול אמור להיות הפתרון הנכון. הוא נתן לי הצעת מחיר גבוהה יותר ממה שנתנו לי במקומות אחרים. אני בחרתי לא להכניס את הרכב לטיפול אצלו והעדפתי לפנות למקום אחר. יאמר לזכותו שהוא אמר מראש שגם אם זו לא התקלה הוא לוקח עלות על כך, ולרעתו שאני אמרתי לו מראש שלא נראה לי זו הבעיה. אני לא יודעת לדרג את הזמנים כי לא השארתי אצלו את הרכב, אבל כשהגעתי הוא קיבל אותי ישר. לא יצאתי מרוצה.
הוא היה חבל על הזמן. עשה את העבודה באופן מקצועי, המחיר היה הוגן לדעתי והעבודה הייתה מהירה.
השירות היה מעולה. הוא והבן שלו מאוד מקצועיים והוגנים והמקום נקי ומצוחצח.
בתי הייתה אצל מרדכי והוא הוא היה מצוין, היא מאוד מרוצה מהשירות שלו!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.
