מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 11 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור! הוא הגיע מוקדם כמו שביקשתי, עשה עבודה טובה, נראה אמין והכל היה פיקס!
מילוי גז והחלפה של משהו בשסתום, מזגן תדיראן רצפתי 2.5 כ"ס.
היה בסדר, שירות טוב! מבחינת הוגנות הייתי נותן לו 11!
הוא היה מעולה ממש, אני הייתי די בהלם. הייתי מרוצה מהטיפול, הוא 10 אין לי מילה אחרת. הוא היה זמין, אמר שתוך שעה הוא מגיע והגיע בדיוק בזמן. הוא היה מאד מקצועי, עלה על הבעיה, הסכל ובדק כדי לוודא שבאמת חסר גז. הוא מילא את הגז במזגן למרות שהוא ממוקם במקום גבוה שקשה להגיע אליו. הוא לקח מחיר הוגן והיה ממש מדהים! שאלתי אותו למה הוא לא ממלא יותר גז כדי שיהיה יותר קר והוא הסביר לי מדוע זה לא כדאי וזה הראה על המקצועיות שלו.
הוא נתן שירות טוב, יחס טוב, מחיר הוגן, עמד בזמנים והייתי מרוצה מהשירות שלו, אני לא יודע אם זה קשור אליו אבל הגז ברח כעבור שבוע והמזגן כרגע לא עובד.
העתקה של מזגן רצפתי מחברת תדיראן, 2.5 כ"ס. כלל מילוי גז ועוד תיקון של בעיה לא צפויה.
הוא היה מצוין. הוא הגיע בזמן ועשה עבודה מעולה! באמת שאין לי מילים, הוא היה פשוט מעולה!
החלפת סוללה, קבל, ונטיל ומילוי גז במזגן תחתי תדיראן, 2.5 כ"ס.
סך הכל היה טוב. הוא בא בזמן שהוא הקציב לעצמו והמזגן עובד. אני חושבת שהוא עובד קצת מלוכלך...
היה אחלה! הוא הגיע, עשה את העבודה ואני מרוצה :)
הוא היה על הכיפאק! הוא איחר בשעתיים אז הוא צלצל ואמר שהוא מאחר. ברגע שהוא הגיע הוא ראה את הבעיה ופתר אותה. הוא אמר מראש מה המחיר וזה בדיוק מה שהוא לקח. אני מאוד מרוצה!
נסיון לתיקון ומילוי גז במזגן תחתי מפוצל של תדיראן, 2 וחצי כ"ס.
היה בסדר גמור! בפעם הראשונה הם הגיעו וחשבו שחסר גז. הם הוסיפו, שילמנו להם, המזגן עבד שבוע ואז שבק חיים. קראנו להם שוב, הם בדקו ולא לקחו על זה כסף. הם חזרו אחרי כמה ימים עם מכשיר מיוחד וניסו לתקן אותו שוב אבל זה לא הצליח. בסופו של דבר המזגן פשוט הלך. המחיר היה סביר מאוד וסך הכל יצאתי מרוצה!
אין מילים! הוא הגיע אלינו בשבת, דייק בזמן ועשה עבודה טובה. אחר כך רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא כבר היה עסוק. הוא מקצועי מאוד ויודע את העבודה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.