מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
פירוק מזגן 1.5 כוס ישן של אמקור והתקנת מזגן 2 כוס של תדיראן סוויפט פלוס 21a במקומו.
היה פשוט מעולה! ליאור בא עם רכב מלא ציוד ומנוף להרמת המנוע. בחור שקט, מקצועי. הגיע עם עוזר. מומלץ מאד.
פירוק מזגן ישן והתקנת מזגן עילי 1 כוס סוס מחברת תדיראן.
הוא היה אחלה! היה ממש נהדר! המחיר היה סביר לדעתי, אבל הוא והצוות היו ממש נחמדים, נעימים ומקצועיים. הם ניקו אחריהם את החדר והיו ממש על הכיפאק!
הזמנתי את אולג לפירוק והתקנת מזגן. כבר בשיחת הטלפון הראשונה אליו הוקסמתי ושמעתי בן אדם מקצועי ושירותי. כאשר בא לפירוק והרכבה, הוא עשה את המקסימום שאהיה מרוצה והוא היה עם אנרגיות כל כך חיוביות שגרם לי ליהנות מהזמן שהיה אצלי. הוא מקצועי מאוד - פירק את המזגן בצורה יסודית והרכיב יפה מאוד את המזגן, עד לפרטים הקטנים. שירותי מאוד - מאוד כיף לדבר איתו ומילא את כל הבקשות והשאלות שלי. ממליץ עליו מאוד! בן אדם מקסים ומקצועי!
לירן אחלה גבר, זריז ועשה עבודה מעולה.
התקנת שלושה מזגנים עיליים של חברת פיילוט 1 כוס סוס, כלל פירוק מזגן קודם.
השירות שלו היה בסדר גמור והוא 10!
פירוק מזגן 1 כוס סוס והתקנה של חדש.
שירות טוב. היה צריך קידוח חדש והצנרת הייתה 6 מטר. אבי הגיע מהר ועשה את העבודה מהר. לא אהבתי שאטם עם קלסימו את החור בחוץ- צריך שפכטל ייעודי לבחוץ ובכללי זה יכול היה להראות אסטטי יותר. לא לקחו את כל הזבל בסיום העבודה. המחיר היה נורמלי לעבודה שעשה. בסך הכל אני מרוצה. אבי בחור נחמד והיה מאוד זמין לעבודה. פעם שניה שאני מזמין אותו להתקנת מזגן.
הוא היה בסדר גמור, הגיע בזמן שקבענו, עשה עבודה טובה וגם ניקה אחריו, המחיר היה סביר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.