מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 17 חוות דעת רלוונטיות
החלפת מעבה, בדיקת מזגן ומילוי גז ברכב מסוג סוזוקי סוויפט.
מאור היה חבל על הזמן, באמת עשר פלוס! השירות, הניקיון, האכפתיות, הוא לא מתעלם מכלום ומסביר הכול. אני מאוד אהבתי את השירות שלו, שירות מצוין, מיד מטפל בבעיה. נכנסתי עם בעיה במזגן ואחר כך נוצרה לי בעיה ברדיו שהם לא ידעו לפתור. בכל מקרה הוא נחמד ולא יקרן בעיניי ובפעם הבאה אם תהיה לי בעיה מכנית אני אגיע אליו כי הוא ממש מוסך טוב. יש לו יחס טוב ועובדים מהירים ויעילים. ממש על הכיפאק.
קיבלתי ממנו שירות מעולה, אמיתי, כנה והוא בא לקראתי במחיר.
אספקת והחלפת מגבים, נורות ופילטר למזגן כולל מילוי גז, לרכב מסוג סוזוקי סוויפט שנתון 2013.
הוא בן אדם מאוד נחמד, תיקן לי את הבעיה ועוד דברים על הדרך מבלי לומר לי. הוא היה מקצועי, נעים ופייר במחיר שלקח בעיניי.
הוא היה סבבה וממש אחלה.
פתיחת סתימה בצינור ניקוז, מילוי גז וניקוי מזגן ברכב מחברת סוזוקי סוויפט 2013.
הוא היה מאוד נחמד ושירותי. הוא אמר שזה ייקח כמה שעות אז חזרתי הביתה אבל בפועל אחרי שעה זה כבר היה מוכן. המחיר שלו היה קצת גבוה לשירות בעיניי, לא מופקע אבל גם לא טוב במיוחד.
הוא היה מעולה. הייתי מרוצה מאוד.
אני מרוצה מאוד! גם מבחינת היחס וגם מבחינה מקצועית הוא היה ממש טוב.
מאור עשה עבודה טובה, היה מקסים והמחיר היה הוגן.
מצוין! ממש בסדר גמור. הוא הסביר כל מה שהוא עושה ומה בדיוק התקלה והמחיר. עשה עבודה טובה והיה מאוד אמין.
תיקון ברכב מסוג סוזוקי סוויפט 2007 שכלל החלפת מעבה ורצועה, וואקום, מילוי גז למזגן והוספת שמן למנוע.
הגעתי לתיסייר לאחר שהמזגן ברכב הפסיק לעבוד. הוא קיבל אותי כמעט מיידית, בדק מאיפה נובעת הבעיה וגילה שלא רק צריך למלא גז, יש דליפת גז וצריך להחליף את המעבה, הוא מילא גז והראה לי מאיפה הדליפה. בנוסף הוא ראה שאין רצועה, הראה לי בדיוק איפה והסביר לי הכל. הייתי מוגבלת מבחינת זמנים והוא בא לקראתי והשתדל לספק את החלק החדש ממש תוך זמן קצר כדי שיוכל לסיים באותו יום ולא אצטרך להשאיר את הרכב אצלו. הוא שלח לי תמונות של החלק הפגום תוך כדי העבודה. בנוסף הוא עלה על עוד כמה בעיות שהיו ברכב ותיקן אותם בעלות מוזלת. המחירים שלו מחירים סבירים לחלוטין. הוא מקצועי ורואים שאכפת לו מהעבודה, סיים בול בזמן שאמר שיסיים, הראה לי בדיוק מה עשה ועל מה שילמתי ובכלל מסביר מאוד מה קורה, מה צריך לעשות, אומר מראש עלויות של הכל ונותן להחליט מה אני מוכנה שיעשה. בן אדם חביב, איש מקצוע אמין והמזגן עובד מעולה. הוא גם אמר לי שאם יש שאלות אני מוזמנת ליצור איתו קשר, הייתי חוזרת אליו שוב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.