מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
היה ממש טוב. הגעתי לשם והוא קיבל אותי מהר ותוך שעה הוא התקשר ואמר שמילא גז במזגן ולא ראה שיש דליפה, ומאז האוטו מקרר ממש טוב. הוא גבה מחיר ממש נמוך בהשוואה למישהו אחר שתיקנתי אצלו.
החלפת גומיות לשסתום ומילוי גז במזגן ברכב מסוג סובארו אימפרזה שנת 2016.
היה בסדר גמור, התיקון עצמו לקח יותר זמן ממה שציפיתי והיחס סביר לדעתי.
מילוי גז ותיקון רעשים במזגן של רכב מסוג סובארו אימפרזה שנתון 2014.
הוא היה מעולה! לפניו הלכתי למוסך מורשה, הרמה אצל תייסיר הייתה יותר גבוהה והם תיקנו לי משהו שלא חשבו לתקן במוסך המורשה.
הם היו מקצועיים, עשו עבודה טובה ולקחו מחיר הוגן, הם אמינים מאוד ואני ממליץ עליהם.
לירון איש מקצועי והגון. נחזור אליו אם נצטרך. אני ממליצה :)
מילוי גז, החלפת אטמים ופילטר למזגן ברכב מסוג סובארו אימפרזה.
המזגן לא עבד, הגעתי לחמודי שהיה בסדר.
מילוי גז בתוספת חומר לבדיקת דליפה במזגן ברכב מסוג סובארו אימפרזה.
כרים היה נחמד, כשהגעתי למוסך הוא איחר אבל דאג שאחיו יעזור לי. הוא אמר לי שבעוד זמן קצר המדחס לא יעבוד אבל עברו כבר שלושה חודשים והמדחס עובד, אני לא יודע אם זה נכון אבל לפי מה שנראה עד עכשיו התחזית שלו לא התממשה. בנוסף, אחיו אמר שהתיקון יעלה פחות אבל שכרים הגיע הוא גבה מחיר כפול.
החלפת מדחס, גומיות ומילוי גז למזגן ברכב מסוג סובארו אימפרזה.
היה בסדר גמור, מעולה! הוא נתן שירות טוב, היה אמין ויסודי וקיבל אותי בזמן.
היה מעולה! ממש אהבתי את העבודה שלו. הוא היה מקצועי ומגיע לו את הציון הכי גבוה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.