מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 17 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מצוין.
השירות היה מעולה!
מרוצה מאוד! היה ממש מצוין!
הוא היה 10 בהכל! אני מרוצה מאוד מהשירות שלו.
תיקון טלוויזיית טושיבה 50 אינץ' והחלפת נורות לד שנשרפו.
איציק הגיע באותו היום שהתקשרתי אליו עם טלוויזיה חלופית גדולה. תוך מספר ימים בודדים ביצע את התיקון וחזר לחבר את כל המכשירים הנלווים לטלוויזיה. נעים הליכות, נתן אחריות לשנה, נשמע מעט יקר, אבל אולי אלו המחירים. מודה שלא עשיתי סקר שוק כי במקרה זה סמכתי על הניסיון שלו ועל ההמלצות הרבות והדירוג המצוין של איציק פה באתר. מומלץ.
אספקת והחלפת נורות לד בטלוויזיה מחברת טושיבה 32 אינץ', תיקון שלט וכפתורים במסך, כולל לקיחה והחזרה לבית הלקוח.
השירות שלו מעולה, הרבה זמן לא ראיתי כאלה אנשים והוא מחייך ואינטליגנטי.
החלפת נורות לדים לטלוויזיה 65 אינץ' של חברת Toshiba.
הוא היה מותק של בחור.
הוא היה בסדר גמור. הוא עשה את העבודה בזמן קצר ביותר וגם הציע טלוויזיה חלופית לזמן התיקון. התיקון פתר את הבעיה.
החלפת נורות לד בטלוויזיה בגודל 60 אינץ' מחברת טושיבה.
היה סבבה. הוא היה נורא זמין ועזר לי מאוד מהר.
החלפת נורות לד לתאורה אחורית בטלוויזיה LCD מחברת טושיבה.
אני מאוד מרוצה מאיציק! הוא בדק את הטלוויזיה, לקח אותה אליו למעבדה והביא לנו טלוויזיה חלופית. לאחר יומיים הוא החזיר את הטלוויזיה מתוקנת וגבה מחיר הוגן לדעתי. ללא ספק עשה עבודה טובה, מומלץ!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.