מציג חוות דעת 1 - 2 מתוך 2 חוות דעת רלוונטיות
התקנת מערכת מיני מרכזי לסלון ומטבח של חברת אלקטרה 3.5 כוח סוס, התקנת 4 מזגנים עיליים של חברת אלקטרה 1 כוח סוס והחלפת צנרת גז וחשמל כולל עבודות גבס.
אחלה בחור, היה בסדר גמור. הגיע בזמן וסיים את העבודה בזמן. מהבדיקה שעשיתי הוא היה מקצועי והמזגנים ברמה טובה.
החלפת צנרת קיימת במזגן מיני מרכזי של חברת אלקטרה, 4.5 כוח סוס.
vהתרשמות הכללית היא שהוא בן אדם נחמד, אך מבחינה מקצועית הוא לא מקצועי לדעתי. העמידה בזמנים לא הייתה כל כך קיימת אצלו, חלק מהציוד לא היה ברשותו, חלק שכח באוטו- הוא מפוזר כזה. גם פעולות טכניות שכל מתקין סטנדרטי עושה בקלות, הוא התקשה או עשה לא טוב. הוא בא אלינו בשביל להחליף צנרת קיימת במזגן שהצנרת שלו הייתה פגועה וההתקנה שהייתה צריכה לקחת חצי יום, התפרסה על פני יומיים. בנוסף הוא עשה תרגיל לא יפה! לפני שהוא הגיע תיארתי כל מה שצריך והוא גם בא להסתכל ונתן הצעת מחיר. תוך כדי העבודה פגע לי בצנרת מים ועשה נזק בבית. אני לא מאשים אותו, כי זה יכול לקרות שתוך כדי קידוח הוא יפגע בצינור, אבל אם עשית נזק, אז קח אחריות! הבאתי על חשבוני אינסטלטור שיתקן והלכתי לקראתו והצעתי שנחלוק את העלות, אך הוא אמר שישלם הכל. בסוף במקום שייקח על עצמו את התיקון הוא העלה לי את המחיר. לא אמרתי כלום כי רציתי שילך וכי המזגן כבר עבד, אז לא רציתי להתווכח. הוא צריך להיות יותר מקצועי ואמין, לא אהבתי את זה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.