מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
היה מעולה! הוא נתן שירות מצוין וכרגע הכל טוב.
השירות היה מצוין.
אספקת והחלפת מאייד, מגבים ומילוי גז במזגן לרכב מסוג סיאט איביזה שנתון 2016.
לירון היה אדיב אם כי היה אפשר פחות לשאול אותי שאלות אישיות שהיו לא במקום לדעתי. זה פשוט לא לעניין ולא רלוונטי. אני לא מבינה במחירים, אני חושבת שהמחיר הוא לא הכי זול אבל הוגן, אם כי לא ראיתי בעין מה שעשו ברכב. בעל המוסך אמנם נתן לי מגבים ושטיפה חיצונית בנוסף ללא עלות, אך בפועל המגבים התקלקלו די מהר והמזגן תוקן לרמה כזאת שלא מקררת דיה את הרכב בקיץ, אני לא אשת מקצוע ואין לי איך להסביר זאת אבל ציפיתי שאצא עם מזגן חזק לרכב, ונותרתי עם מיזוג חלש כלומר הבעיה לא תוקנה כנראה באופן מקסימלי.
תיקון מזגן שכלל פירוק והרכבה של היחידה הפנימית (כולל דשבורד), החלפת מאייד פנימי מזגן ומילוי גז ברכב מסוג סיאט איביזה 2020.
כמאל הסביר לי בפירוט מה כוללת העבודה שיש לבצע לתיקון המזגן ונתן לי הערכת מחיר. תחילה אמר לי שרצוי להשאיר את רכב אצלו עד למחרת, כדי שיוכל לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר, אבל כשאמרתי לו שאני צריך את הרכב למחרת בבוקר, הוא ביצע את הכל באותו היום, גם שזה דרש ממנו להישאר במוסך כמה שעות מעבר לשעת הנעילה הרגילה. נכון לעכשיו, יומיים אחרי, המזגן עובד מצוין.
הכל היה מדהים. הבחור היה עשר והמחיר מעולה לדעתי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.