מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
אנחנו חיפשנו מאלף טוב לכלבים במשך הרבה מאוד זמן ולא הצלחנו למצוא, כי רצינו רק מאלף שיגיע עד הבית. הכלבה שלנו, נכנסה להתקף חרדה בגלל המלחמה ורצינו לפתור את הבעיה שלה לפני שאני אלד. ברק אגיע עד אלינו ועזר לנו מאוד והיום אני יכולה להגיד שהיא מקשיבה לפקודות ויש בהחלט שיפור בהתנהגות שלה. היו מאלפי כלבים, שאמרו לנו שהכלבה מבוגרת מדי לאילוף וברק אמר שניתן לאלף אותה והצליח.
התרשמתי מאוד לטובה, היא מאוד מקצועית, יסודית, יודעת לתת תוכנית מפורטת ומדויקת. היא בודקת כל הזמן מה קורה, מחכה לעדכונים וממש אפשר לסמוך עליה שהיא באה לעזור ולעשות את העבודה הטובה ביותר. אני ממליצה לכולם לקחת אותה.
אילוף בסיסי לכלבה בת ארבע מסוג מעורב לברדור ורועה כנעני בבית.
הוא היה מעולה, מקצוען, מאוד ברור, הגיע בדיוק בזמן וראינו שיפור מהרגע הראשון.
אילוף למניעת תוקפנות עבור כלב כנעני מעורב בן ארבע בבית הלקוח.
היה בסדר גמור. הוא מצוין ואני בקשר טלפוני איתו עד היום אם צריך משהו ואם משהו לא ברור. הוא נחמד ומסביר מה שרוצים לדעת.
סדרת טיפולים לכלבים בבית הלקוח- בגילאים שנתיים וארבע, אחד מהם מסוג כנעני. מטרות האילוף- הכלב לא הסכים להיכנס לאוטו ואגרסיביות כלפי כלבים אחרים.
אסף הוא המאלף כלבים הכי טוב שפגשתי בחיי. הוא אמפתי, סבלני, קשוב, חכם, יודע להתאים את עצמו ללקוח. לומד יחד איתנו על הכלב, תמיד זמין לשאלות, מבקש לשלוח סרטונים כדי שיוכל לראות. רואים תוצאות מיידית. הוא בין הבעלי מקצוע אחד הטובים שפגשתי.
אילוף לתוקפנות באמצעות קולר אלקטרוני עבור כלב מסוג כנעני מעורב בן 4 בבית.
היא מדהימה. עשינו אילוף לכלב בן 4 דיי טראומתי שהיה תוקף אנשים בבית. האילוף עם קרן היה עם קולר אלקטרוני וזה הרגיש שהדרך שהיא עבדה אתנו ועם הכלב הייתה הכי אפקטיבית וגם לא פגעה בכלב. מבחינת המחיר אני לא יודע אם הוא גבוה, אבל התמורה למחיר הייתה מקסימלית.
אילוף בסיסי בבית לכלבה כנענית מעורבת בת 4 חודשים בסיסי.
רז הוא איש מקסים בטירוף! הוא רגיש ומקסים ואני מאוד מרוצה ממנו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.