מציג חוות דעת 1 - 9 מתוך 9 חוות דעת רלוונטיות
אילוף בסיסי לכלבה מעורבת בת חמישה חודשים שכלל שלושה מפגשים בבית.
היה אחלה!
אולגה מאוד נעימה, מסבירה הכל בצורה ברורה, מצלמת לי סרטונים שאתרגל בבית וממש רושמת לי הכל. היא גם נותנת לי שיעורי בית ודורשת שאשלח לה אותם, היא מתקנת אותי תוך כדי ובחודש הראשון זה היה ממש אינטנסיבי. האילוף מאוד עוזר- בהתחלה הכלבה הייתה מאוד אנרגטית בבית ועכשיו היא סופר רגועה בבית. אולגה עושה טיולי טבע לכלבים ממש חשוב וכיף לכלבים. היא באמת מקסימה אוהבת ונהנית מהעבודה שלה מאד! כרגע לא סיימנו לגמרי את התהליך ונשארו עוד כמה מפגשים.
אילוף ראשוני לגורת כלבים מעורבת בת שלושה חודשים בבית הלקוח.
היא טובה מאוד!
אילוף במשך חודש לכלבה גדולה מעורבת בת 3 עם בעיות נטישה ותוקפנות בפנסיון כלבים וליווי צמוד לאחר מכן בבית.
הוא מושלם! מאוד מקצועי, אדיב, יש לו המון סבלנות, הוא פשוט קורא את הסיטואציה בלי לדבר יותר מידי ונותן נקודות מבט שגם בעלי הכלבים לא רואים. הוא זמין בשעות לא שעות, כל הזמן ולא מתנתק גם אחרי התהליך. אילף כלבה נטושה שהייתה אתגר לא פשוט. לשלוח אותה אליו היה ההחלטה הכי טובה שיכולתי לקבל, התחלנו ליהנות מהכלבה. אני בטוחה שגם לה יותר קל שהיא מבינה מה מצופה ממנה.
הוא ממש חמוד, ליווה אותנו והיה זמין לכל שאלה. הוא היה מאוד ברור, דאג שנכתוב כל דבר והיה איתנו כל הזמן בקשר.
אילוף לפקודות בסיסיות ונגד תוקפנות ורכושנות לכלבה בת 3 חודשים מעורבת.
הוא ממש אחלה, חברותי, מאוד מקצועי וזמין.
אינה מקסימה והייתה מעולה עם בלה (הגורה שלנו). במפגש הראשון, פרט לפקודות האילוף הבסיסיות, אינה הסבירה לעומק כיצד הגורה צפויה להתנהג בהתאם לגילה ואיך עלינו לפעול בהתאם על מנת לחנך אותה. אינה סיפקה לנו כלים חשובים להתמודדות עם נשיכות, צרכים בבית ודרכי התמודדות עם סיטואציות נוספות שהעלינו בפניה. הביקור הראשון נמשך מעבר לזמן שנקבע, ואינה הייתה נינוחה ואדיבה. אנחנו מאוד מרוצים וממליצים בחום.
אילוף בסיסי לכלבה מעורבת בת שלושה חודשים בבית הלקוח.
הוא היה אחלה, שירות ממש מצוין והמחיר שלו לדעתי היה הוגן.
אילוף כלבה בת 3.5 שנים כנענית מעורבת שאימצנו אותה מעמותה לפני 8 חודשים.
החלק הראשון של המפגש היה בחוץ/בפארק ולאחר מכן בבית בראשון לציון מערב. אנחנו מאד מרוצים מהגישה ומהמקצועיות של אבי. הוא בעצם פסיכולוג של כלבים או של אנשים שרוצים לחיות נכון יותר עם הכלב האהוב שלהם. הוא נתן לנו נקודת מבט וגישת טיפול שלא הכרנו אצל מאלפים אחרים. לאחר מפגש אחד עם אבי, הכלבה רגועה יותר, נובחת פחות וקשובה יותר לבעלים. קיבלנו פתרונות שעובדים מיידית. הכי חשוב: אנחנו שינינו גישה והשינוי מורגש קודם כל אצלנו הבעלים של הכלבה. תודה רבה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.