מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור!
טיפול 50,000 הכולל החלפת מוט מקשר של מתלה אחורי ברכב מסוג יונדאי איי30 CW 2014.
נאסר היה על הכיפאק, הוא עשה לי תיקון עקיף לרכב הסביר לי הכל והיה ממש מעולה.
טיפול 50,000 שכלל החלפה של פלגים, פילטר שמן, פילטר אוויר, שמן מנוע, בדיקת בלמים ואורות, מילוי נוזלים ומים במצנן ולניקוי חלונות ומילוי שמן בלמים, ברכב מסוג יונדאי i20.
הוא היה עשר, באמת בחור עשר. אמין, בעל ידע רחב בתחום, הוא היה אדם מאוד נחמד ועמד בזמנים. הייתי מאוד מרוצה מהטיפול, מהיחס החם שנתן לכול אחד ואחד שהיגיע למוסך ובסוף מהמחיר ההוגן. מאוד ממליץ.
היה ממש טוב! הוא היה ממש מתוק. הוא נתן לי מחיר ממש טוב. הוא ממש דאג שאני אהיה מרוצה. בגלל שאני בחורה שלא מבינה מה במכוניות הוא ממש הסביר לי כל מה שהוא עושה כדי שאני אדע וארגיש שהוא לא עבוד עליי. בדקתי אח"כ עם עוד אנשים שמבינים יותר ממני והם אמרו שהוא במאת יצא ממש בסדר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.