מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 404 חוות דעת רלוונטיות
הפעלת יום הולדת בנושא בדיחות וקסמים לילדים בגיל 6.
הגישה שלה הייתה מאוד טובה וגם מבחינת הרצון הטוב לעשות התאמות לילדים, הילדים היו קשובים והיא הקפידה לשתף את כל הילדים. הזמינות הייתה מצוינת וגם השיחה המקדימה מבחינת הפרטים. המופע כולל לא רק קסמים אלא גם בדיחות.
היה נהדר, לליטל יש אישיות מקסימה והיא עשתה אחלה הפעלה. זאת אישה מדהימה ואני ממליצה עליה בחום, ממש מגיע לה מכל הלב. היו לנו קצת עניינים שלא היו קשורים אליה והיא הייתה ממש בסדר ובסוף גם באה לקראתנו במחיר. זה לא מובן מאליו בכלל.
ההפעלה כללה כל מיני דברים, איתי מאוד עדין, נעים ונגיש לילדים. המחיר יקר מדי לדעתי, אבל הוא אינפורמטיבי ומסודר.
היה אחלה, הוא בחור חמוד ונעים, הגיע בזמן, סידר הכל והתייחס ממש יפה לילדים.
היא הצליחה להחזיק ילדים בני 3 וזה היה לא מובן מאילו, היה כיף מאוד. המחיר היה קצת יקר בעיניי.
היא מקסימה! עשתה הפעלה מדהימה והילדים התאהבו בה! היא זורמת ומקסימה.
ליטל איכותית ומקצועית. עשתה הופעה מאוד מיוחדת שלא רואים בדרך כלל.
היינו מאוד מרוצים! היא הייתה מקסימה והפעילה את הילדים. חגגנו לשלוש בנות והן היו ממש בעננים.
היה מעולה. היא הייתה מקצועית ועם גישה טובה לילדים. נהנינו מאוד, ממליצה בחום.
הפעלת יום הולדת לגילאי 3-4 כולל הצגה, תחפושות ורקע מעוצב.
היה טוב! הוא מדהים עם ילדים, התרשמתי ממנו לטובה והיה ממש מוצלח. הוא הגיע עם כל הציוד מוכן ואהבנו מאוד.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.