מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 28 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור.
אספקה והחלפת דוד שמש מגודל 120 ליטרים מחברת כרומגן.
ישראל הגיע מהר והיה בסדר, המחיר כולל העבודה נראה לי קצת גבוה יחסית למחיר של הדוד ללא התקנה. בהנפת הדוד לגג אפשר היה יותר להקפיד ולעטוף את הדוד בשמיכה או ניילון למניעת שפשוף הקיר. הקיר השתפשף מעט והיה אפשר להקפיד על עבודה יותר נקייה.
אני ממש מרוצה, הוא היה נחמד, ענייני, ענה על כל השאלות. הגיע בזמן, הייתי ממליץ עליו בחום.
התרשמתי ממנו שהוא בן אדם טוב, קודם כל עשה בדיקה ואמר שצריך להחליף דוד וקולט, עשה את העבודה כמה ימים אחרי, על הדוד לקח לדעתי מחיר קצת יקר, אח"כ צילם לי את הכל בוואטסאפ.
הוא היה עשר בהכול! הוא הגיע, היה הוגן ועשה את העבודה.
הוא עשה עבודה טובה והתרשמתי לטובה!
היה מצויין, הוא יופי של בן אדם, הגיע בזמן, עשה את העבודה מהר והסביר לי הכל, היה באמת בסדר גמור ועכשיו הדוד עובד מעולה.
הוא היה מעולה! עשה את העבודה כולל הכל וללא תוספות מפתיעות, גבה את המחיר שאמר לי מראש. אני ממש מרוצה.
הוא נתן שירות עשר ואפילו חזר לסדר עוד משהו.
צביקה היה מעולה. הוא אמר שנבדוק שהדוד עובד במשך שבוע ורק אז הסכים לקבל תשלום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.