מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
איתור תקלה ותיקון כרטיס אלקטרוני במייבש כביסה מחברת אלקטרה.
הוא היה מצוין, הגיע מהר ועבד במקצועיות. הוא היה נחמד, בדק ווידא מה הבעיה לפני שטיפל.
תיקון תקלה בכרטיס מייבש כביסה של חברת א.א.ג.
אלרועי היה מצוין. הוא הגיע בזמן, תיקן את התקלה והכל היה בסדר.
הוא היה מצוין ומאוד נחמד. המחיר היה קצת יקר לדעתי.
אילן היה בסדר גמור! מקצועי, איתר את התקלה ובלי לחרטט ולמרוח אמר מה המחיר והחליף את מה שצריך.
שירות מצוין! אבחן בטלפון את התקלה, הגיע עוד באותו היום והחזיר את הכרטיס המתוקן תוך יומיים. הכל בסבלנות ובאדיבות, מחיר הוגן.
היה מאוד מקצועי ושירותי, הגיע במהרה עם רכיב מוכן מראש, אסף את כל המידע הרלבנטי לפני ההגעה, לאחר טיפול בתקלה שיפר ביצועים והנחה אותנו לתחזוקה נכונה. חזר לראות שהכל תקין גם בהמשך היום.
הוא היה בחור מאוד נחמד. הוא עשה את העבודה כמו שצריך ויצאתי מאוד מאוד מרוצה. לדעתי הוא מקום ראשון ובאמת מגיע לו.
יואל הגיע תוך זמן קצר מהרגע שפניתי אליו, אבחן את התקלה ולקח את הכרטיס האלקטרוני לתיקון. תוך יומיים הוא החזיר אותו מתוקן. אחלה שירות.
ביקור לצורך תיקון מייבש כביסה של חברת aeg בעקבות תקלה בכרטיס אלקטרוני לאחר קצר חשמלי.
יואל הוא מעולה פלוס פלוס, הוא עמד בזמנים שקבע איתי והיה תמיד בקשר. הוא אמר לי את העלות מראש והיה איתי מאוד כן וישר. לאחר שהוא בדק את התקלה הוא המליץ לי לקנות מייבש חדש כי העלות לא הייתה שווה את התיקון וכך עשיתי. אני מרוצה ממנו מאוד.
תיקון תקלה במייבש כביסה שכלל החלפת כרטיס ופאנל.
הוא היה נהדר! אדם ממש שירותי ואדיב. הוא הגיע בדיוק בזמן שקבענו ועשה עבודה טובה ומושקעת. הייתי מרוצה מאוד ומבחינתי הוא עשר בכל הפרמטרים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.