מציג חוות דעת 1 - 9 מתוך 9 חוות דעת רלוונטיות
פירוק דוד, התקנת דוד שמש 80 ליטר מחברת נמרוד, סיפוק מעמד לדוד וחיבור לקולטים.
היה בסדר גמור! גם איכות העבודה הייתה נראית לי טובה ולא ראיתי בעיה.
צביקה היה מצוין. הוא שירותי ומקצועי. עשה עבודה טובה תוך יום אחד והציע שאני אשלם לו רק שבוע לאחר סיום העבודה כדי להיות בטוח שהכל בסדר. הכל היה מצוין :)
אספקת והתקנת דוד שמש מחברת נמרוד 150 ליטר, פירוק ופינוי דוד ישן והחלפת צינורות לקולטים.
הוא בא מהר, באותו יום שדיברנו, ובדק את הדוד שלא חימם. הוא שלח לנו צילום מהגג שהדוד מטפטף והכל היה נראה חלוד. היה חבל להשקיע בחמם חדש בדוד כזה ישן אז היה צריך להחליף אותו. אחרי שהחלטנו שמפנים את הדוד הוא הגיע למחרת והחליף אותו. הדוד עובד ונראה שהכל בסדר גמור. הוא היה נראה לי ישר כי שאלתי אותו לגבי הקולטים והוא אמר שאין מה להחליף והם נראים בסדר. לא בדקתי עם אחרים אבל אני מניחה שהמחיר שלו הוגן.
פירוק והתקנת דוד חשמל וניקוי קולטים בדוד שמש של חברת נמרוד.
צביקה היה שירותי והסביר מה הוא עושה.
אני מרוצה מכל השירות. היה נעים לעבוד מולו והוא היה מאוד מקצועי ואמין, הסביר את כל האפשרויות שיש. המחיר קצת יותר יקר מאחרים אבל זה היה שווה את העבודה. אנשי המקצוע בצוות שהוא שלח היו נחמדים ובצעו עבודה טובה ונקייה. את התשלום גבה שבוע לאחר ההתקנה כדי לוודא שהכל תקין ופועל כשורה. הרגשה טובה שיש על מי לסמוך.
פירוק והתקנת דוד שמש בנפח מאתיים ליטר וקולטים של חברת נמרוד.
גל היה מאוד מקצועי והוגן מבחינת המחיר. עשיתי בדיקה לפני עם מספר בעלי מקצוע ומבחינת איכות ההתקנה והמחיר גל עלה על כולם. הוא מאוד אדיב ושירותי, מאוד מרוצה וממליץ!
התקנת דוד חשמל בגודל 150 ליטר מחברת נמרוד הכוללת פירוק והתקנת קולט שמש.
הוא היה מעולה ואני מרוצה מהכל.
פירוק דוד שמש ישן והתקנת דוד שמש חדש של חברת נמרוד כולל ניקוי אבנית וחידוש קולטים.
היה פשוט 10!
התקנת דוד שמש מחברת כרומגן בגודל 150 ליטר וקולטים מחברת נמרוד כולל פירוק הדוד והקולטים הישנים.
הוא היה בסדר גמור, עשה עבודה טובה והמחר סביר. בחור נחמד מאוד ורציני, הציע לי מספר אפשרויות ובא מוכן להתקנה. ההתקנה בוצעה תוך שעתיים לערך כולל פירוק הציוד הישן.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.