מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
מילוי גז למזגן ותיקון תאורה בלוח מחוונים לרכב מסוג טויוטה קורולה.
איש מקצוע טוב, מאוד נחמד ועשה את העבודה.
תיקון מזגן ברכב שכלל מילוי גז עם צבע (לבדיקת הבעיה), החלפת וניטלים ברכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2007.
לירון אדם מקצועי, אדיב, מדבר בגובה עיניים! הגעתי לתקן את המזגן ברכב קורולה שמוסכים אחרים לא הצליחו לעלות על הבעיה. עלה על הבעיה במקצועיות ותיקן את המזגן בהצלחה! אמין וסבלני ממליצה בחום:)
הייתה חוויה טובה, הוא עשה עבודה מקצועית והיה בסדר גמור מכל הבחינות.
תיקון של מזגן ברכב מסוג טויוטה שכלל מילוי גז ובדיקה של מיקום דליפת הגז.
הוא היה מעולה :) הגעתי אליו כי הרגשתי שהמיזוג ברכב נורא חלש ביחס לרכב אחר שיש לנו, ניגשתי אליו בהמלצתכם וקודם כל הוא בדק מה שצריך. המוסך שלו מצוחצח, הוא אדם חביב ונותן שירות נפלא, הציע לנו שתי הצעות אחת זולה והשנייה יקרה יותר. עשה את העבודה מיידית, לא השאיר אותי לחכות, התרשמתי לטובה מהיושר והשירות שלו. ביקשתי את הטיפול היקר יותר וגם העלות שלו הייתה מאוד זולה, ישר שמתי לב לאיכות המקצועית של העבודה. היושר ניכר בעיניו.
תיקון תקלה של דליפת גז ומילוי גז במזגן ברכב מסוג טויוטה קורולה.
היה בסדר גמור, הוא הסביר לנו גם את המחירים ועשה עבודה טובה. המזגן עובד מצוין. אני מרוצה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.