מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 32 חוות דעת רלוונטיות
תיקון מערכת ביתית של דוד שמש בקיבולת של 150 ליטר . הוחלפו 2 קולטים ישנים שאחד מהם דולף מבפנים (הוחלפו בקולט אחד גדול עם 11 "גידים"). כמו כן הוחלף גוף החימום עם מחמם מהיר (פלאנג').
מקצועי ומיומן. ממש בסדר גמור. המחיר היה ברף העליון של המחירים בעיניי אבל לא מצאתי לנכון להתווכח בגלל העבודה המקצועית הטובה.
היה מצוין!
מאוד מקצועי, הגיע בזמן וממש התרשמתי ממנו לטובה.
הוא מדהים ומקסים. מהרגע הראשון שיצרתי איתו קשר הוא ניסה לטפל בתקלה, הוא הגיע על הבוקר ותיקן את הבעיה.
רפאל היה ממש בסדר גם מבחינת העבודה וגם מבחינת השירות. הוא אפילו התקשר למחרת לוודא שהכל בסדר.
החלפת דוד בנפח 150 ליטרים מחברת נמרוד והתקנת שני קולטי שמש.
אנחנו מרוצים מהעבודה שנעשתה. בן אדם מאוד נחמד, ניראה מקצועי. עשה את העבודה די מהר ולפי דעתי לקח מחיר הוגן על החלפת הדוד.
הוא היה בסדר גמור.
הוא נתן שירות אדיב והיה מקצוען. הוא לא הכי עמד בלוחות הזמנים שנתן אבל סך הכל הוא היה בסדר גמור.
צביקה בן אדם נחמד מאוד. הצוות שלו עבד ביעילות, במהירות ובמקצועיות. ישר כח, שימשיך בדרכו. לגמרי ממליצה!
החלפת דוד שמש ישן לדוד שמש 150 ליטר של חברת אמקור כולל החלפה של שני מעמדים לדודי שמש, הזזה של שני דודי השמש עם המעמדים והקולטים שלהם, למיקום אחר בגג.
שני דודי השמש הנ"ל (כולל המעמדים לדודים והקולטים) שייכים לשני בעלי דירות שונים בבניין ולא לי באופן אישי. אני, כנציגות הבית של הבנין, התבקשתי ע"י שני בעלי הדירות הנ"ל לבצע סקר שוק למטרה זו ולטפל בעניין זה. שתי הצעות המחיר עבור שתי העבודות אושרו ע"י בעלי הדירות והתשלום בוצע ישירות בינם לבין בעל המקצוע. אני נכחתי, במקום, בגג, במשך כל ביצוע העבודה. העבודה בוצעה בזמן סביר בהחלט, במקצועיות ראויה לציון, בעל המקצוע הגיע במועד שנקבע עמו מראש ועשה כל המוטל עליו באופן טוב מאד. המחירים, לשתי העבודות, היו סבירים לחלוטין.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.