מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 27 חוות דעת רלוונטיות
בסדר גמור, הוא היה טוב!
היה בסדר גמור!
תיקון מנוע והחלפת חלקים למזגן מחברת אלקטרה אינוורטר סינקו.
הוא היה מצוין, ממש מעולה!
הייתי מאוד מרוצה מהשירות ומהאדיבות.
אלעד היה מאה אחוז, פשוט מעולה! הוא הגיע, תיקן כמו שצריך ואני ממליץ עליו מאוד.
הוא היה ממש סבבה. הוא חמוד ומקצועי, הוא מאוד נחמד.
הוא היה פשוט מדהים ועשה מעל ומעבר! אני מרוצה קודם כל מהשירות ומהאדיבות שלו, מזה שהוא איש מקצוע אמיתי, עם סבלנות ועם מזג טוב. הוא באמת בן אדם כל כך נעים! מעבר לזה, קנינו מזגן יד שניה, המנוע הלך והוא הפך עולמות כדי להשיג לנו מנוע באותו יום. הלך, חזר, לא התאים, הוא התנצל ולא דרש כסף ושוב פעם הלך ודאג להביא לנו מהר. הוא ידע שאנחנו נמצאים במקום מאוד קר והגיע מאוד מוקדם בבוקר, ככה שקמנו וגילינו שהוא כבר עובד בחוץ על המנוע. זו זכות ליפול על בעל מקצוע כזה. הוא לא חייב אותנו יתר על המידה, היה הוגן מאוד במחיר והיה פשוט נפלא! אנחנו ממליצים בחום והמלצנו כבר לכל המשפחות ובכל הקבוצות שלנו.
מומלץ בפה מלא :) היה בסדר גמור, הגיע בזמן. הגיע פעמיים אלינו לאחר שחיפש אצל כמה ספקים את המנוע ולא היה( צריך להזמין מראש), לבסוף מצא והגיע שוב באותו היום כדי להתקין! מקצועי ונחמד. לקח מחיר סביר לתקלה ובדק על הדרך גם את המזגן השני. בנוסף, נתן 3 חודשי אחריות.
ניקיון לפילטרים והחלפת הכרטיס מנוע במזגן אינוונטר מיני מרכזי מחברת תדיראן.
הוא היה מצוין, אמין, נחמד, מקצועי, עשה עבודה טובה ובא בזמן.
תיקון מזגן אינוורטר מולטי VRF של LG שכלל החלפת כרטיס בקרה, אחד המנועים ואחת הכנפיים.
מקצוען ואדיב, עשה מאמצים אדירים והצליח לתקן את המזגן המורכב הזה לפני כניסת החג. נסע פעמיים מראש העין למחסן המרכזי בחולון להביא חלקים. אפילו דחה עבודות אחרות לשם כך. השתדל מאד לצמצם עלויות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.