מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
היה אחלה! הוא בא, תיקן הכל זריז, עלה על התקלה בשנייה, תיקן אותה תוך שנייה וגם המחיר שלקח היה סבבה וסביר בעיניי.
מילוי גז למזגן עילי של חברת תדיראן ואספקת והחלפת חלק למזגן של חברת תדיראן בעל 2 כוח סוס.
הוא היה בסדר גמור, מצא את התקלות מהר והמחיר שלו לדעתי היה בסדר.
אני מאוד מרוצה מהשירות של אבי!
בר הוא בעל עסק שצריך לשמור! הוא אמר לי בדיוק מה צריך, הביא את החלקים מהר, נתן מענה לכל בעיה והיה הוגן מבחינת מחיר בעיני, הוא לא ניסה לרכב על הגב שלנו למרות שיכול היה לקחת יותר. הוא מותק של בן אדם ואני מבסוט ממנו.
החלפת מנוע וחלק נוסף למזגן עילי חברת אלקטרה 2 כוחות סוס.
לא פגשתי אותו אישית אבל היה ממש אחלה.
ניקיון מזגן עילי 2.5 כוח סוס שכלל החלפת חלק ובדיקת תקלה במזגן נוסף.
אורי היה אחלה ומקצועי. הוא הגיע מהיום למחר, עשה את העבודה ושמר על הניקיון.
חיזוק ברגים, מילוי גז והחלפת חלק במזגן עילי 2 וחצי כוח סוס של חברת אלקטרה.
הוא היה בסדר, לא בדיוק הבנתי מה שאמר אבל בסך הכל בסדר ומה שחשוב שהכל עובד, הייתי שמח עם זה היה יותר זול.
שירות בסדר גמור. רפאל מאוד אדיב, הגיע מיד והתיקון שעשה גרם למזגן לחזור לעבוד. המחיר היה קצת יקר לדעתי.
החלפת שני חלקים בתוך מנוע של מזגן עילי 3 וחצי כוח סוס של חברת אלקטרה.
הוא היה פשוט נהדר. ענה לי לטלפון עוד במוצאי שבת שזה אחד הדברים היותר יפים שיש. הוא מקצועי, נחמד, נעים הליכות וחרוץ. הופיע אצלנו בדיוק בזמן שנקבע ויצאנו מאוד מרוצים!
תיקון לוח פיקוד וחיישן במזגן עילי מחברת אלקטרה 1.5 כוח סוס ותיקון והחלפת חלק במזגן עילי מחברת פמילי 2.5 כוח סוס.
הוא היה נפלא מכל הבחינות, שירותי ועשה עבודה כמו שצריך. הוא בן אדם נחמד והוא בדק ברצינות וביסודיות את כל הדברים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.