מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
תיקון מערכת ביתית של דוד שמש בקיבולת של 150 ליטר . הוחלפו 2 קולטים ישנים שאחד מהם דולף מבפנים (הוחלפו בקולט אחד גדול עם 11 "גידים"). כמו כן הוחלף גוף החימום עם מחמם מהיר (פלאנג').
מקצועי ומיומן. ממש בסדר גמור. המחיר היה ברף העליון של המחירים בעיניי אבל לא מצאתי לנכון להתווכח בגלל העבודה המקצועית הטובה.
אספקה והחלפת דוד שמש וקולט גדול בנפח 150 ליטר מחברת כרומגן עם צנרת נחושת.
הוא בן אדם חבל על הזמן, מקצוען, אני לא מכיר את הבן אדם אבל הוא באמת מעל ומעבר. אני רוצה לתת לו יותר מ10! עבד בגשם שוטף, את הכל זרק לפח, לא השאיר לי כלום, עבודה נקייה. בלי נזקים לרעפים - הכי חשוב. אני בכלל הייתי בחופש, יצרתי קשר ולמחרת הוא כבר החליף. לדעתי המחירים שלו סבירים, לא חושב שלקח ממני יותר ממה שהוא צריך. בן אדם אנושי.
היה מצוין!
היה יוצא מן הכלל! היה נעים ואדיב, נתן שרות באופן מידי, במחיר יוצא מן הכלל. מומלץ ביותר.
הוא עבד בסדר גמור, הגיע בזמן ועבד במקצועיות. הכל היה טוב.
החלפת דוד שמש לדוד 150 ליטר של ״נמרוד״ והחלפה של קולט גדול אחד.
השירות היה מעולה, נעים והוגן. קובי תיאם את ההגעה לביתי. הצוות הגיע בזמן. העבודה בוצעה מהר וביעילות ובימים אלו, לאחר שהשתמשנו מספר ימים בדוד החדש , נשלים את התשלום שסוכם מראש (תשלום הוגן) והביטוח למערכת.
הוא היה סבבה לגמרי. הגיע בזמן עם עובד, עבדו מהר מסודר ואחראי. הורידו את הדוד והקולט הישן מגג בקומה רביעית. היו אדיבים, הכל היה כפי שסוכם.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.