מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 38 חוות דעת רלוונטיות
המזגן שלנו הוציא קרח ולעיתים גם מים. עשינו מילוי גז.
השירות היה מעל ומעבר. קודם כל מתן דייקן ברמות. הגיע בול בזמן, שזה בעיניי מוערך מאוד. מתן היה ממש סבלני עם הסברים על מה התקלה ומה כדאי לדעתו לעשות, במיוחד לאחר שהסברתי את הסיטואציה שלנו מול בעל הדירה, ועזר לנו לקבל החלטה שתהיה לנו הכי טובה. הוא עבד מהר ונקי. ממש רואים עליו שהוא בעל מידות טובות. שמרתי את המספר :)
היה מעולה!
תיקון מזגן 4.2 כ"ס שתפוקתו ירדה הכולל הוצאת גז עודף, החלפת קבל במנוע המדחס ושטיפת סוללת המדחס.
פתר בעיה לא טריוויאלית שטכנאי אחר לא ידע להתמודד איתה. התיקון פתר את הבעיה.
בדיקת 3 מזגנים, הוצאת קרח מאחד מהם, מילוי גז, תיקון מנוע שהיה בגג ועזרה בהרמה שלו מעל פני הקרקע.
היה מעולה, ממש עשר!
החלפת סטאטר, שדרוג מדחס והוצאת גז עודף במזגן מחברת אלקטרה 1.5 כ"ס.
יצחק היה בסדר גמור. מקצועי ואמין.
התקנת מזגן עילי של חברת האייר והוצאת גז למזגן של חברת אלקטרה.
הם אחלה ממש, תקתקו את זה. הייתי רוצה שישימו לב יותר לאסתטיקה והנראות של המזגן לאחר ההתקנה.
היה ממש אחלה! המזגן המרכזי הקפיץ את הפקק, הוא הוציא קצת גז והמליץ להחליף את הפקק לפקק מתאים. שרות מעולה, אדיב והגיע מהר. תותח.
הוא מקצועי, שירות מצוין. בא, עשה את העבודה והלך. הגיע בזמן, לגבי המחיר אין לי למה להשוות ועל כן לא יודע להגיד אם היה הוגן.
מקצוען ונעים הליכות, מה צריך יותר!
החלפת כבלים של מנוע ומדחס, החלפת שלט והוצאת גז במזגן אלקטרה עילי.
ערן היה ממש מקצועי, הגיע מהר ואפילו הקדים. היו כמה תקלות במזגן והוא טיפל בהכל במהירות. אפילו ניקה לי את הפילטרים בחינם בלי שביקשתי. מאוד אנושי, נחמד ואדיב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.