מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
הדברה נגד תיקן אמריקאי בדירה בעלת שלושה חדרים ומרפסת בבניין מגורים.
היה טוב, קבענו מהיום למחר והיה נעים מאוד. מבחינת המחיר לא השוואתי אז לא יודע לדרג.
היה מעולה! נדיר, איש מקסים משכמו ומעלה. עזבו את זה שהוא אנושי מעל הכל, הוא גם מקצוען אמיתי. קודם כל לפניו שוחחתי עם מדביר אחר שלא ממש נתן לי פרטים אבל הציע מחיר גבוה בעיניי. המשכתי לחפש באתר וישר נתקלתי במישל, הוא ענה תוך דקות, שמחתי שהוא ענה לי בהודעה קולית ולא אמר לי תתקשרי כי אם סימסתי כנראה יש סיבה וזה כיף שהאדם בצד השני קשוב ועונה בהודעה כמו שרציתי. הוא נשמה טהורה, הסביר לי בהודעה קולית בדיוק מה עושים! נתן לי את מלוא תשומת הלב, ענה לי בסבלנות ולא סתם אומרים אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני. שיחק אותה! תוך דקות סגרתי איתו, הזמינות שלו הייתה מיידית לגמרי, הוא הגיע על הבוקר כמו שקבענו, דייקן למופת, כל העבודה נעשתה פחות מחצי שעה והוא בחור שיודע שירות מהו! בחור מנומס, קשוב, סבלני. הוא עשה עבודה מכל הלב עם הרבה חומר וככה זה נראה, עבר בכל הבית בלי לפספס, תיקתק את זה, עבד מקצועי ומרגישים את היושרה. מעל הכל נתן יחס מדהים, ההורים שלי מבוגרים, הוא הסביר כל כך יפה ובנועם, הסביר ממש מה צריך לעשות, איך להתנהל בבית לאחר ההדברה וזה בעצם היה פיתיונות ומלכודות. בעוד חודש אני אמורה לעדכן אותו במצב התיקנים ומקסימום עושים טיפול נוסף ואחרון. אני חייבת לציין שאין דברים כאלה באמת ובתמים מהלב, אני כל כך שמחה שבחרתי בו וכל כך מגיע לו!!!! גבר שבגברים שהשם ישמח אותך כשאתה דובק בדרך הישרה אתה תמיד אבל תמיד תצליח! פרנסה בשפע, בריאות ונחת. אמן.
הוא היה ממש אחלה, הגיע שעה אחרי שהתקשרתי ועשה אחלה עבודה בזהירות ובאמינות.
הדברה נגד ג'וקים ותיקן גרמני בדירה בת שלושה חדרים כולל מחוץ לבניין.
היה מעולה! הוא מאד נחמד, מקצועי והסביר כל מה שעושה.
הדברה נגד תיקן גרמני וג'וקים על ידי ג'ל וריסוס, בדירה בת שלושה חדרים בבניין.
השירות היה ממש אחלה, הוא סבלני והגיע בדיוק בזמן. הסביר לי הכל וענה על כל השאלות שלי. בחור טוב, מחייך ונתן לי אפילו מעבר. גם המחיר היה הכי זול שמצאתי.
הוא היה מאוד נחמד ונראה מאוד יסודי. הוא איחר וגם הודיע שייאחר, אבל הודיע רק באותו יום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.