מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 25 חוות דעת רלוונטיות
הדברה נגד נמלי אש בשני יחידות דיור בנות שני חדרים וחצר.
הוא היה נהדר, עשה את העבודה ואפילו הקדים.
יהושע היה נהדר. הוא עשה את העבודה עבור אמא שלי, שאל הרבה שאלות מקצועיות כדי להבין במה מדובר ומה היקף העבודה. הוא היה סבלני, מהרגע הראשון ניסה לתאם בצורה הכי מהירה, כי הסברתי לו שזה דחוף. הוא עשה מאמצעים והגיע מוקדם בבוקר. היא אמרה שהוא עשה עבודה מאוד מהירה, והסביר לה מה היא צריכה לעשות אחרי ההדברה. אני ממליצה.
הבת שלי בהריון מתקדם, גרה באזור הצפון ובעקבות המלחמה פינו אותה ואת משפחתה ליחידת דיור באזור בטוח יותר. ביחידה היו נמלים ונריה היקר הגיע למחרת ועשה את ההדברה ללא תשלום כלל! הוא הדביר אפילו יותר ממה שהיה נדרש, גם מחוץ לבית, היה אדיב, מקצועי וזמין מאוד. פשוט מרגש! בזכות אנשים כאלה אנחנו ננצח!
הציל אותנו ברגע שהוא הגיע! המענה היה מהיר מאוד. כבר ביום למחרת לא ראינו ג'וקים. אנחנו ממליצים בחום רב!
הדברה נגד נמלת האש בדירת 6 חדרים, בחצר, בגג, במחסן וביחידת דיור.
הכל היה עשר ובסדר גמור! הוא עשה את העבודה בצורה טובה, בדיוק כמו שצריך ובזריזות, הוא היה נחמד ולא גבה סתם תשלומים נוספים תוך כדי העבודה. אנחנו כשבועיים לאחר ההדברה , נכון לעכשיו ולא נראתה שום נמלת אש מטרידה, בבית ובחצר , או חרק, רומס, מזדמן אחר.
הדברה נגד נמלת האש ביחידת דיור כולל חצר.
הוא היה ממש מצוין.
שירות מצוין, נתן אינפורמציה והמחיר מעולה.
הדברה נגד נמלים ביחידת דיור בגודל של כ65 מ"ר כולל חצר.
דודו הגיע בזמן, עשה עבודה טובה והיה נחמד מאוד. ביצע את כל הדברים החשובים שיש לעשות בהדברה ונתן יחס מעולה. אנחנו מרוצים.
הדברה נגד תיקנים ונמלים ביחידת דיור בעלת שלושה חדרים בחצר וביוב.
הוא היה מאה אחוז. הגיע בזמן, לקח מחיר טוב ועשה אחלה עבודה והכל עם חיוך והסבר מפורט.
הדברת ג'וקים ונמלים בדירה בת 3 חדרים, יחידת דיור וחצר.
הוא היה מעולה ומקצועי, מהיר והסביר בפירוט, אדם שירותי, נחמד והמחיר היה הוגן.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.