מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
היה נעים, מקצוען והוגן! בדק את המצב ואמר שאין דליפה. איפה "יצאת צדיק" כשצריך אותם?
הוא היה סבבה.
בדיקת אינטרפוצים, תיקון נזילה באסלה נסתרת וטיפול בברז דולף.
היה עשר!
בדיקת מספר סתימות ופתיחת אחת, בדיקת לחץ מים במקלחון וניסיון לתקן דליפה בצינור ניקוז אסלה.
בהתחלה קיבלתי שירות טוב ויעיל. אדם ישר וחביב, ויודע היטב מה הוא עושה. מצד שני מרגישה שפסל חלק מהתלונות ונשארתי עם הבעיה. הוא מאד ישר, ולא חייב על בעיה שלא פתר (כי לא מצא), אך מבחינתי לחץ המים עדיין חלש והניקוז עדיין עצל במקלחון. בנוסף, גם מעומס עבודה, הרגשתי שמסנן אותי (ובדיעבד ראיתי עוד חוו"ד כאלה) למחרת, כיור המטבח סתום שוב. בא כעבור יום נוסף (ששי בצהריים) ושחרר. הסתימה במקלחת החריפה ובמוצש הציפה את כל החדר, לא רק את המקלחון. מאז, כבר 4 ימים, דוחה אותי בהיום או מחר, והיום גם לא ענה לטלפון. אני מנומסת, "בבקשה" ו"תודה", ו"תשתדל", אבל ההצפה אצל אמא שלי, סיעודית, וזה ממש לא לעניין.
תיקון התקנה של ברז לאסלה מהקיר, בדיקה שאין דליפה ותיקון כניסת מים לניאגרה ישנה.
היה מצוין! אחלה בחור, הביא לפתרון הבעיה במלואה.
בדיקת דליפה מאסלה סמויה.
היה בסדר גמור! נעשתה בדיקה מקיפה לאחר שלא נמצא ובתחקור נראה שהיה גורם אחר. הועברו הוראות איך להמשיך לטפל במידה והבעיה חוזרת.
הוא היה בסדר גמור. עבד בצורה מקצועית וטובה ולא עזב את המקום עד שבדק כמה פעמים שהכל עובד כמו שצריך. הוא לקח מחיר הוגן לדעתי ואני מאוד מרוצה ממנו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.