מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 30 חוות דעת רלוונטיות
תיקון מיבש אלקטרולוקס בדיקת גוף חימום וניקוי המסנן.
לצערי לא הצליח למצוא את הבעיה בביקור ראשון וכן פספס בעיה נוספת שנשאל לגביה במכונת הכביסה.
הוא היה מדהים! איזה בחור זהב, כל מה שהוא עשה היה כמו שצריך, בנוסף הוא מאוד נחמד ואדיב, המייבש חזר לפעול אחרי זה כמו שצריך.
היה מעולה! זמין, אחראי, מקצועי, הגון ואמין מאד. מומלץ בכל לב.
החלפת גומיה בפתח מכונת כביסה תוצרת סימנס 8 ק"ג, פתיחת הניקוז בפתח המכונה למטה, בדיקת מייבש סימנס וניקוי יסודי של המסננים הפנימיים.
שרות טוב, רציני, מקצועי ואמין. יש עם מי לדבר ברוך השם. ראשית חנן ענה באדיבות קבע איתי שעה ואף הקדים. הוא הביא איתו את הציוד הנדרש לאור תיאור הבעיה של עובש שנגרם. חנן עבד במקצועיות ובמומחיות, פירק את הגומיה הקיימת וניקה היטב לפני ששם גומיה חדשה. גם בדק את הניקוזים ואת הפתח התחתי הנוסף וגם הפעיל את המכונה לפי בקשתי. הפעולה שלה נשמעה אחרת לגמרי לאחר התיקון. כמו כן בדק ביסודיות את המייבש, תוך כדי כך שהוא דואג לנקות היטב וביסודיות את הפילטרים הפנימיים. כמו כן הפנה את תשומת ליבי לחלק שיש להחליף לחדש ובינתיים הביא אותו למצב שניתן יהיה להשתמש בו. חנן נתן לי עצות מועילות לגבי המכונת כביסה והמייבש ואף לגבי המדיח. הוא השאיר נקי ומסודר והסכום שהוא לקח סביר בהחלט. אני ממליצה על חנן.
הגיע באותו יום, עשה בדיקה יסודית ונתן פתרון במחיר הוגן.
הגיע תוך 24 שעות, שירות מהיר, חברותי ומקצועי לחלוטין.
שחר אלוף העולם! בחור שירותי מאוד. הוא הבין את החשיבות של התיקון עבורנו והגיע תוך שעתיים. אני לא הייתי בבית אבל הרגשתי שאני יכול לסמוך עליו בעניים עצומות והוא באמת עשה רק מה שצריך ולא המציא בעיות מעבר לכך. בנוסף, מאחר ולא הייתי נוכח בבית, רק הילדים שלי, הוא הסכים שאשלם לו ביום אחר את הסכום כסף שצריך וכמובן שביצעתי העברה כספית. הוא פשוט קסם של בן אדם. כיף לקבל ממנו שירות ואני ממליץ בעיניים עצומות.
איתן היה מושלם, ענייני, מקצועי, ניקה את הפילטרים במכונת כביסה ובדק אותה, יש לי חלק פגום במכונה והוא לא לחץ להחליף אותו, ייעץ לי איך להתנהל עם המכונה בצורה טובה, נחמד, הגון, ישר, נתן שירות מצוין והצעה מחיר הוגנת לדעתי.
תיקון של מכונת כביסה מחברת בוש, כולל החלפת ציר וניקוי פילטר ובדיקה של מייבש כביסה מחברת בלומברג.
חנן היה בסדר גמור, למעט פרט אחד - הוא התקין במכונת הכביסה ציר משומש במקום חדש בלי לומר זאת מראש. לאחר ששמתי לב והערתי לו על כך, החליף את הציר לחדש.
הוא היה ממש נחמד והגיע ממש מהר. הוא תיקן את הבעיה אבל היא חזרה וקראתי לו שוב. גם בפעם השניה הוא הגיע מהר ולאחר בדיקה הגענו למסקנה שמשתלם יותר לקנות מכונה חדשה עקב עלות התיקון.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.