מציג חוות דעת 1 - 8 מתוך 8 חוות דעת רלוונטיות
פירוק מזגן ישן והתקנת מזגן עילי 3.5 כוחות סוס מחברת Hisense.
היה אחלה, הוא הגיע בזמן, התקין והיה מעולה.
הוא היה בעל זמינות ודייקנות, חמוד, שירותי וגבה מחיר בסדר, אך מבחינת איכות העבודה הוא היה לא משהו. הוא השאיר אחריו את הבית במצב זוועתי ולא עשה את העבודה כמו שצריך עד הסוף, אך לאחר שחייגתי אליו הוא חזר ביום למחרת בכדי לתקן את עבודתו.
פירוק מזגן ישן והתקנת מזגן חדש עיילי של חברת Hisense בעל 3.5 כוח סוס.
הוא היה ממש מעולה.
הוא עשה עבודה מקצועית והיה אמין. הוא מגיע מתי שקובע ולא מתעכב, נשאר עד הרגע האחרון ולא עוזב אותך עד שסיים הכול ונותן שירות אחלה.
בדיקת מזגן ישן, אספקה והתקנת מזגן מחברת Hisense בעל 3.5 כוח סוס.
דוד היה מדהים, חמוד ממש ואני מרוצה מאוד. הוא בדק את המזגן ולא הצליח לתקן אותו, אז הגיע שוב כדי להתקין את המזגן החדש. הוא החזיר לי את הכסף שגבה על הניסיון לתיקון, זה לא מובן מאליו.
התקנת שלושה מזגני Hisense.
העבודה לא הייתה מושלמת והתארכה, העבודה היתה צריכה להיות 4 שעות אבל בסוף היא נמשכה יומיים בגלל טעות. הוא פעמיים איחר מבלי להודיע לי ובפעם השלישית שהיה אמור להגיע לא הגיע בסוף. עשה עבודה טובה ומקצועית לדעתי, אבל בלי להגדיל ראש ויש דברים שהייתי צריך להשלים אחריו. בחור טוב, אבל צעיר.
פירוק מזגן מיני מרכזי והתקנת שלושה מזגנים רגילים מחברות הייסנס וטורנדו.
אחלה גבר שבעולם! פעם שנייה שאני חוזר אליו. הוא פגז. מה שביקשתי זה מה שהיה. אין עליו, באמת! הוא גם פתר לי בעיה שהייתה לי במשאבה. מגיע לו!
רכישת והתקנת 4 מזגנים עיליים 3 של 1 כוח סוס ואחד של 2 כוח סוס מחברת הייסנס.
האמת שאני לא מרוצה מהעבודה. קבענו מראש על ציפיות מסוימות והוא לא עמד בהן לדעתי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.